lefkada-news

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκάδας την Κυριακή στο ART TV!

Βάπτισμα του πυρός για τον νέο πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τον πρόεδρο της οικονομικής επιτροπής την Κυριακή μετά το κεντρικό Δελτίο ειδήσεων στις 22:00 στην τηλεόραση του ART TV! Παρακολουθήστε την πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας με νέο προεδρείο που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 14/01/2013 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πνευματικού Κέντρου.
Μάθετε ποιές λακκούβες στην Λευκάδα έχουν προτεραιότητα, θα ακούσουμε για τις γνωστές γραφειοκρατικές ιστορίες του ελληνικού δημοσίου και αν μετά την φωτιά στο σκουπιδότοπο Λευκάδας πρόκειται ποτέ να μάθουμε τι τρώμε.
Ποια είναι η νέα πρόταση που καταθέτει Δημοτικός Σύμβουλος για την κατασκευή Νηπιαγωγείου στο Νυδρί και γιατί η Δημότη Αρχή δεν πιστεύει ότι μπορεί να δώσει λύση.
Σοκ έχουν προκαλεί στους Λευκαδίτες πολίτες τα υπέρογκα ποσά των λογαριασμών ύδρευσης! Ποια είναι η πρόταση που καταθέτει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος και γιατί «η παρούσα Δημοτική Αρχή δεν μπορεί να παίζει άλλο τον ρόλο της αθώας  περιστεράς.» Θα καταφέρουμε να βρούμε που είναι κρυμμένα τα ρολόγια ύδρευσης κάτω από κουζίνες και κρεβάτια; 
Ποιος βάλθηκε να δυσφημίσει τον εαυτό του και γιατί
«Ούτε η νυν, ούτε οι μελλοντικές Δημοτικές Αρχές θα λύσουν αποτελεσματικά το θέμα της ύδρευσης!»
Όλα αυτά και πολύ περισσότερα θα δείτε την Κυριακή
μετά το κεντρικό Δελτίο ειδήσεων στις 22:00 στην τηλεόραση του ART TV.

2013-01-19

- Παλαιότερα Άρθρα

  • lefkada-news

  • lefkada-news

  • lefkada-news

  • lefkada-news

  • lefkada-news

>