lefkada-news

Η συνέντευξη του βουλευτή Θοδωρή Σολδάτου στην εκπομπή «Όλα στον Αέρα»

Ο βουλευτής Λευκάδας Θοδωρής Σολδάτος τα είπε «Όλα στον Αέρα»

Ο κος Σολδάτος μιλάει για την κυβέρνηση και τα σχέδια ανάπτυξης που προωθεί, για το πώς πρέπει να αξιοποιήσουμε τις δικές μας δυνάμεις και δυνατότητες που έχουμε ως χώρα, ποιές είναι οι θεσμικές αλλαγές που χρειάζεται να γίνουν για να κερδίσει και πάλι το πολιτικό σύστημα την αξιοπιστία του, όπως επίσης για το «γαλάζιο εσωκομματικό εμφύλιο» με καταγγελίες για νοθεία που πρόεκυψε μετά τις τελευταίες εκλογές μεταξύ του ιδίου και του συνυποψήφιου του κου Βεργίνη.

Ο κος Σολδάτος θα μας αποκαλύψει κατά πόσο αληθεύουν οι φήμες για την επάνοδο του στο κόμμα της ΝΔ μετά την διαγραφή του και γιατί «η Λευκάδα δεν στερήθηκε ποτέ κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης!»

Ποια είναι τα μεγάλα έργα που πιστεύει ότι πρέπει να κυνηγήσουμε για την Λευκάδα και γιατί η υποθαλάσσια ζεύξη δεν αποτελεί για τον ίδιο έργο προτεραιότητας!

Θα μάθουμε τι του είπε ο Υπουργός Παιδείας για το TEI και για τις αλλεπάλληλες συσκέψεις στο Υπουργείο για την αναπτυξιακή εταιρεία Λευκάδας Leader, ένα σημαντικό πρόγραμμα ανάπτυξης για την οικονομία της Λευκάδας το οποίο κινδυνεύουμε να χάσουμε και ποιοι ευθύνονται για αυτό.

Θα μας μιλήσει για το Νέο Νοσοκομείο αλλά και για τις δραματικές εξελίξεις γύρω από την υγεία και την κατάσταση στο νυν Νοσοκομείο Λευκάδας.

Πότε και αν προβλέπεται να έρθει παιδίατρος στην κλινική της Λευκάδας, όπως επίσης απαντά σε ερωτήματα που του θέτουν οι Λευκαδίτες πολίτες.

2013-02-02

Κ.Μ

- Παλαιότερα Άρθρα

  • lefkada-news

  • lefkada-news

  • lefkada-news

  • lefkada-news

  • lefkada-news

>