lefkada-news

To zougla radio στα Πρέσπεια 2011

Η zougla.gr και το zougla radio θα είναι εκεί, για να σας μεταφέρουν ζωντανά εικόνες, σκέψεις, ρεπορτάζ και ήχους από τις λίμνες της Δυτικής Μακεδονίας. Σε δύσκολους καιρούς, όπως οι σημερινοί, εκδηλώσεις σαν αυτές του Φεστιβάλ των Πρεσπών προσφέρουν την ευκαιρία της φυγής με πυξίδα την ποιότητα αλλά με φόντο τα ονειρικά τοπία αυτής της προικισμένης γης. Τα αερικά των λιμνών θα στήσουν χορό το Σάββατο που μας έρχεται στο νησάκι του Αγίου Αχιλλείου.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης θα τα υποδεχθεί όπως ξέρει. Τα αερικά θα αναμειχθούν με τις νότες και αυτές θα αρχίσουν την κουβέντα με τους επισκέπτες. Το zougla radio θα μεταδώσει ζωντανά και με δορυφορική σύνδεση που εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα ήχου και εικόνας τη συναυλία αυτή, το Σάββατο 27 Αυγούστου από τις 20:00 έως τις 23:00.

Μία ημέρα πριν, την Παρασκευή 26 του μηνός, βρεθήκαμε και στη Φλώρινα. Ένα σπάνιο οδοιπορικό από τον Παπαδιαμάντη έως τον Ελύτη εκτυλίχθηκε μπροστά από τον τηλεοπτικό φακό του zougla radio από τις 20:15 και για τρεις ολόκληρες ώρες. Κουβέντες, αναφορές, σκέψεις και εικόνες της Ελλάδας όπως τις έζησαν δύο ξεχωριστοί άνθρωποι. Ο ένας από τη Σκιάθο και ο άλλος από τη Λέσβο, γεννημένος στην Κρήτη. Δύο άνθρωποι- σταθμοί για τη χώρα αυτή που πάσκιζε τότε και πασκίζει τώρα να σταθεί στα πόδια της.

Σε αυτό το σκηνικό, της Φλώρινας και της Μικρής Πρέσπας, θα διεξαχθεί το φετινό φεστιβάλ. Όταν δεν υπάρχουν χρήματα, υπάρχει η ατομική και η συλλογική προσφορά. Υπάρχουν οι ιδέες και οι άνθρωποι που τις υλοποιούν. Τέτοιοι άνθρωποι που δεν το βάζουν κάτω, υπάρχουν εκεί στις εσχατιές, στη Δυτική Μακεδονία. Η zougla.gr και το zougla radio ήταν και θα είναι εκεί, για να τους συντροφέψουν και για να σας δώσουν την ευκαιρία να συμμετέχετε στις γιορτές τους. Επόμενο ραντεβού το Σάββατο στις 20:00 από τη συχνότητα του zougla radio στα ερτζιανά του Διαδικτύου με ζωντανό ήχο και εικόνα από τον Άγιο Αχίλλειο.

2011-08-27

zougla.gr

- Παλαιότερα Άρθρα

  • lefkada-news

  • lefkada-news

  • lefkada-news

  • lefkada-news

  • lefkada-news

>