lefkada-news

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λευκάδας:Παγιώνεται η βία στο χώρο του αθλητισμού

 

Παγιώνεται η βία στο χώρο του αθλητισμού

Τα όσα συνέβησαν στο πλαίσιο της διεξαγωγής της Δ` φάσης (FINAL 4) των αγώνων Κυπέλλου Ελλάδος Καλαθοσφαίρισης Γυναικών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) στη Λευκάδα, ήταν απαράδεκτα και αμαυρώνουν τη βαθύτερη ουσία του αθλητισμού.

Η απόφαση της διεξαγωγής των αγώνων στη πόλη μας ήταν πολιτική. Δυστυχώς όμως, μια μεγάλη «γιορτή» του αθλητισμού, κατέληξε για μια ακόμη φορά σε τραγωδία, δεδομένου ότι υπήρξαν εκτεταμένες υλικές ζημιές, αποτέλεσμα της εγκληματικής συμπεριφοράς ανεγκέφαλων οπαδών. Μοιραία, όλοι όσοι είχαν εκφράσει από την αρχή επιφυλάξεις και αντιρρήσεις για τη διοργάνωση του τελικού του Final Four στη Λευκάδα, δικαιώθηκαν.

Η αστοχία αυτή έρχεται να καταδείξει ότι μια σειρά από λανθασμένες πρωτοβουλίες που έχει λάβει στο χώρο του αθλητισμού η ηγεσία του υπουργείου, αντί να εκτονώνουν, οξύνουν τις αντιπαραθέσεις, με αποτέλεσμα τη παγίωση των επεισοδίων σχεδόν σε όλους τους χώρους διεξαγωγής αθλητικών συναντήσεων.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑ.ΣΟ.Κ, καταδικάζει απερίφραστα, τα πέρα από κάθε φαντασία επεισόδια που σημειώθηκαν στη Λευκάδα και θέτει τα εξής απλά ερωτήματα στους πολίτες:

1)   Τελικά η διεξαγωγή του final 4, ωφέλησε ή έβλαψε τη πόλη μας;

2)   Αν αυτά τα επεισόδια είχαν συμβεί με άλλη δημοτική αρχή και άλλη κυβέρνηση, τι θα έλεγαν οι σημερινοί κρατούντες;

Ν.Ε. 21/03/2016

 

10:11:11

2016-03-22

>