lefkada-news

Οι ανακοινώσεις των υποψηφίων της ΝΔ στη Λευκάδα

Δήλωση υποψηφιότητας Γεωργίας Αυγερινού.

Ευχαριστώ θερμά τη Νέα Δημοκρατία και τον επόμενο πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτακη για την εμπιστοσύνη τους, δίνοντάς μου τη δυνατότητα να συνδράμω στον αγωνα των πιο κρίσιμων εθνικών εκλογών των τελευταίων χρόνων, από τη θέση της υποψηφιας Βουλευτή του Νομού Λευκάδας.

Την υποψηφιότητα αυτή την αντιλαμβάνομαι ως ένα βήμα προσφοράς στον τόπο μου και την παράταξή μου.

Δίνω την εκλογική μάχη με αίσθημα ευθύνης αλλά και με σεβασμό στους συμπατριώτες μας που υπηρέτησαν και συνεχίζουν να υπηρετούν τη Λευκάδα με τους αγώνες και το έργο τους και δεν είναι σήμερα στο ψηφοδέλτιο του κόμματός μας.

Τώρα είμαστε όλοι στην ίδια πλευρά. Για να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους η στήριξή σας είναι πολύτιμη.
Όλοι μαζί θα δώσουμε έναν δίκαιο αγώνα για μια καλύτερη Λευκάδα, σε μια αυτοδυναμη Ελλαδα.
Γεωργία Αυγερινού,
Υποψηφια Βουλευτής Νομού Λευκάδας
Ιατρος Αιματολόγος-Ογκολογος


Δήλωση υποψηφιότητας Θανάση Καββαδά

Αγαπητοί συμπολίτες, φίλες και φίλοι

Στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου θα είμαι και πάλι υποψήφιος βουλευτής στο νομό Λευκάδας με το ψηφοδέλτιο τη Νέας Δημοκρατίας, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να εκφράσω έμπρακτα την διάθεσή μου για προσφορά στον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και που ζω έως σήμερα.

Η συμπόρευσή μου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή αλλά ταυτόχρονα και μεγάλη ευθύνη. Γνωρίζω πολύ καλά τις εθνικές ανάγκες και ότι ο αγώνας που ξεκινάμε θα είναι δύσκολος. Είμαι έτοιμος όμως για τις μάχες που έρχονται και πιστεύω ακράδαντα ότι ο αγώνας μας θα δικαιωθεί.
Αγαπητοί συμπολίτες
Σε αυτή την κρίσιμη χρονική στιγμή για την χώρα η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, τις αξίες και τις θέσεις της οποίας υπηρετώ, είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να βγάλει τη χώρα από τα αδιέξοδα. Με πρόγραμμα, θέσεις και προτάσεις έχουμε σχεδιάσει ήδη την επόμενη ημέρα, προκειμένου να προχωρήσουμε όλοι μαζί μπροστά με ασφάλεια και σταθερότητα στο δρόμο της ευημερίας και της ανάπτυξης. Το χρωστάμε στην πατρίδα μας, στον τόπο που γεννηθήκαμε και στις νέες γενιές που έρχονται.
Φίλες και φίλοι
Ως πολίτης, που χρόνια τώρα συμμετέχει ενεργά στην πολιτική, οικονομική και  κοινωνική  ζωή της χώρας, γνωρίζω από πρώτο χέρι τις αγωνίες και τους φόβους, αλλά και τις ελπίδες και τις προσδοκίες των  ανθρώπων, που δίνουν καθημερινά τον αγώνα της επιβίωσης.
Έχοντας βαθιά την πεποίθηση ότι η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού και των αποτελεσμάτων και πιστεύοντας στις δυνάμεις μου δηλώνω έτοιμος να αγωνιστώ προκειμένου όλοι οι Έλληνες να έχουμε την Ελλάδα που μας αξίζει.
Με αυτές τις σκέψεις σας ζητώ να με στηρίξετε με την ψήφο σας στις  εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου. Σας ζητώ να στηρίξετε την υποψηφιότητα ενός ανθρώπου που θέλει να προσφέρει στον τόπο του και που ό,τι έχει κατακτήσει μέχρι σήμερα το έχει καταφέρει με κόπο και σκληρή δουλειά.
Θέτω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου δεσμευόμενος ότι θα είμαι πάντα διεκδικητής και υπερασπιστής των δίκαιων της Λευκάδας, του Μεγανησίου, του Καλάμου και του Καστού, ότι ποτέ δεν θα προδώσω την εμπιστοσύνη που θα μου δείξετε και ότι θα είμαι βουλευτής όλων των Λευκαδίων.
Σας ευχαριστώ θερμά

Με εκτίμηση,
Αθανάσιος Ι. Καββαδάς
Υπ. βουλευτής Ν. Λευκάδας με τη ΝΔ


Μήνυμα της υποψήφιας βουλευτή Λευκάδας Αργυρής Κατωπόδη


Ο πρόεδρος της ΝΔ και επόμενος πρωθυπουργός της χώρας μας Κυριάκος Μητσοτάκης με τίμησε με μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Λευκάδας μας.
Η εμπιστοσύνη αυτή με γεμίζει ευθύνη και μου δίνει την δυνατότητα να αγωνιστώ για τα κοινά μας όνειρα.
Να υπηρετήσω το στόχο για μια καλύτερη Ελλάδα και για μια δημιουργική Λευκάδα με προοπτική και μέλλον. Την Λευκάδα που έχω επιλέξει να ζω και αγαπώ. Τη Λευκάδα που με  γεμίζει δύναμη από την ενέργεια της.
Σας ζητώ να δώσουμε την μάχη αυτή σαν μια ανθρώπινη αλυσίδα που την ενώνουν οι αξίες και τα όνειρα.
Δεσμεύομαι να τιμήσω στο ακέραιο αυτή την εμπιστοσύνη και να βάλω τα δυνατά μου για να κάνουμε πραγματικότητα τους στόχους μας.
Ξεκινώ λοιπόν τον αγώνα μου, θέλοντας να σας βεβαιώσω πως θα είναι ένας αγώνας ευγενής και καθαρός.
Σας ζητώ να ονειρευτούμε  και να τολμήσουμε.
Μπροστά μαζί για τη Λευκάδα μας!
ΑΡΓΥΡΗ ΚΑΤΩΠΟΔΗ
Υποψήφια Βουλευτής Λευκάδας

20/6/2019 13.30

>