lefkada-news

Δήλωση Κ. Δρακονταειδή για τις Βουλευτικές Εκλογές

Δήλωση του Υποψήφιου βουλευτή Λευκάδας Κων/νου Δρακονταειδή

ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!

 

     Το 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ κλήθηκε να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας στην πιο κρίσιμη περίοδο. Μέσα σε αντίξοες συνθήκες, κατάφερε να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια, με την κοινωνία όρθια και την ελπίδα ζωντανή!

     Τώρα, είναι η ώρα της πιο μεγάλης μάχης!

     Σ’ αυτή τη μάχη, καλούμαστε όλες και όλοι, να πάρουμε θέση, με πρωτοπόρα τη νέα γενιά. Αν θα συνεχίσει η προσπάθεια για μια κοινωνία με ασφάλεια και αλληλεγγύη ή θα γυρίσουμε πίσω στις πρακτικές και το πολιτικό σύστημα που χρεοκόπησε τη χώρα και κατέστρεψε την κοινωνία.

     Και αυτή τη μάχη θα τη δώσουμε συλλογικά, όπως έχουμε μάθει να δίνουμε τις μάχες στην Αριστερά! Κοιτώντας τους πολίτες κατάματα, με περηφάνια για όσα πετύχαμε και αισιοδοξία, δύναμη, σχέδιο, αποφασιστικότητα γι’ αυτά που είναι μπροστά μας και τα διεκδικούμε.

     Συμμετέχοντας με αίσθημα τιμής και ευθύνης, μπαίνω σ’ αυτή την αποφασιστική μάχη στο ψηφοδέλτιο «ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» ως υποψήφιος βουλευτής Λευκάδας, με δυνατές και μαχητικές συνυποψήφιες, αλλά και με όλες και όλους μαζί, συναγωνιστές και συναγωνίστριες!

     Μια μάχη απέναντι στην πιο σκληρή νεοφιλελεύθερη και ρεβανσιστική δεξιά των τελευταίων δεκαετιών. Έναν πολιτικό οδοστρωτήρα που απειλεί να καταστρέψει ότι πέτυχε ο λαός μας με τις θυσίες του μέχρι σήμερα.

     Απευθύνομαι σε όλες τις δημοκράτισσες και δημοκράτες.

     Είναι καθήκον, όλων των προοδευτικών και αριστερών πολιτών, να κοιτάξουμε το μέλλον και να διαμορφώσουμε συνθήκες προοδευτικής διακυβέρνησης.

     Το δίλλημα είναι εδώ, πραγματικό και επικρέμεται σαν λαιμητόμος:              Με την πρόοδο ή με αυτούς που χρεοκόπησαν τη χώρα;

     Ήρθε η ώρα των μεγάλων αποφάσεων που χωρίς ταλαντεύσεις, οι πολίτες πρέπει να διαλέξουν όχθη. Όχι όχθη κομματική, αλλά όχθη δημοκρατική, προοδευτική και κοινωνική.

     Γιατί πρέπει να κερδίσουμε!

     Γιατί στη ζωή, κερδισμένοι είναι εκείνοι που αποφασίζουν να την κάνουν καλύτερη.

   Και… μπορούμε να την κάνουμε καλύτερη!

     Με το ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και όλους τους δημοκρατικούς πολίτες!

     Γιατί τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας!

 

                                                                             Κων/νος Δρακονταειδής

                                                                     Υποψήφιος Βουλευτής Λευκάδας

                                                             ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

 20/6/2019 13.40

>