lefkada-news

Κατέληξε η γυναίκα που τραυματίστηκε στο χθεσινό τροχαίο

Τραγικές είναι οι εξελίξεις του χθεσινού τροχαίου συμβάντος στο Μεσολόγγι. Η γυναίκα που μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στην Πάτρα δυστυχώς κατέληξε. Το τροχαίο που προκλήθηκε από εκτροπή νταλίκας που πέρασε σε αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με τρία οχήματα έχει σηκώσει ήδη μεγάλη κουβέντα στην περιοχή του Μεσολογγίου καθώς οι κάτοικοι θεωρούν το σημείο στο οποίο στο οποίο συνέβη (περιοχή ζεστής) ως καρμανιόλα και με πολλές κακοτεχνίες ο δρόμος, ενώ τακτικά είναι τα ατυχήματα. Δυστυχώς έμελε το χθεσινό να είναι σοβαρό με πολλούς τραυματίες και με μία γυναίκα νεκρή.

agriniopress.gr

 

Δύο μωρά ανάμεσα στους τραυματίες

Τέσσερις ενήλικες και τρία παιδιά -τα δυο μωρά!- έχουν τραυματιστεί στο τροχαίο που έγινε το απόγευμα, έξω απο το Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με το onairnews.gr ο οδηγός της νταλίκας, που ενεπλάκη στο τροχαίο, είπε οτι η νταλίκα του βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα, οταν οι τροχοί του έπεσαν στο αυλάκι που έχει δημιουργηθεί στα πλάγια της εθνικής οδού.

Πιο σοβαρά έχει τραυματιστεί μια γυναίκα. Πληροφορίες θέλουν να έχει ακρωτηριαστεί το ένα χέρι της και να έχει συντριπτικά κατάγματα και στα δύο πόδια.
Ήδη έχουν μεταφερθεί στην Πάτρα δυο μωρά, ηλικίας περίπου 2 ετών και ένα παιδί, ηλικίας περίπου 14 ετών.

2013-06-18

Δείτε φωτογραφίες στο onairnews.gr

>