lefkada-news

Στον δήμαρχο ο Πρύτανης για τα ζητήματα του Πανεπιστημίου

Με αφορμή την επίσκεψη του σήμερα στα πανεπιστημιακά τμήματα του Αγρινίου, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Γεώργιος Παναγιωτάκης συναντήθηκε στο Δημαρχείο Αγρινίου με τον Δήμαρχο Παύλο Μοσχολιό.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην οποία παραβρέθηκε και ο αναπληρωτής Πρύτανη  Παντελής Κυπριανός συζητήθηκαν αναλυτικά ζητήματα σχετικά με τις υποδομές και τη λειτουργία των τριών τμημάτων του Πανεπιστημίου Πατρών που εδρεύουν στο Αγρίνιο.
Μεταξύ του κ. Μοσχολιού και του κ. Παναγιωτάκη υπογραμμίστηκε η ανάγκη διαρκούς συνεργασίας ενώ υπήρξε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τη βελτίωση και την περαιτέρω ανάπτυξη των τριών τμημάτων αλλά και τη δημιουργία νέων, ώστε η πανεπιστημιακή κοινότητα να αποκτήσει ένα δυναμικό ρόλο και να συνδεθεί περισσότερο με την τοπική κοινωνία.
Τονίστηκε ιδιαίτερα η αξιοποίηση της έκτασης των 178 στρεμμάτων στο χώρο του παλαιού αεροδρομίου Αγρινίου για την ανάπτυξη υποδομών του Πανεπιστημίου.
Επίσης, συζητήθηκε η δυνατότητα πραγματοποίησης κοινών δράσεων μεταξύ του Δήμου και του Πανεπιστημίου Πατρών που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα εκδηλώσεων για τα πενήντα χρόνια λειτουργίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

2013-10-19

agrinionews.gr

>