lefkada-news

Τραγωδία με δύο νεκρούς στο Αγρίνιο

Θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί  στην Γραμματικού της Δ.Ε. Αρακύνθου του δήμου Αγρινίου, μετά από υποχώρηση  τοίχου παλιάς οικίας δίπλα από την οποία γίνονταν σκαπτικές εργασίες.Μεγάλο τμήμα της κατοικίας κατέρρευσε και καταπλάκωσε  δυο άτυχους άνδρες, σκοτώνοντας τους ακαριαία . Οι δυο άνδρες ήταν καταπλακωμένοι από τεράστιους όγκους από πέτρες και χώματα και χρειάστηκε να γίνει δραματική επιχείρηση από άνδρες της Π.Υ. Αγρινίου που αρχικά απεγκλώβισαν τον έναν νεκρό και στη συνέχεια, μετά από τρείς ώρες περίπου ανέσυραν και τον δεύτερο. Εκείνη τη στιγμή, εκτυλίχθηκαν τραγικές στιγμές από συγγενείς και γνωστούς των θυμάτων που είχαν φτάσει, μόλις έμαθαν για το δυστύχημα.

Οι σοροί των δυο ανδρών μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Αγρινίου. O 37χρονος παντρεύτηκε πρόσφατα και η σύζυγος του ήταν έγκυος, ενώ ο 49χρονος ήταν γνωστός επαγγελματίας από το Παναιτώλιο, ασχολούνταν με εμπόριο ελιάς και ήταν παντρεμένος με μια κόρη μόλις επτά ετών. Όπως φαίνεται οι δυο νεκροί ήταν γνωστοί και ο 49χρονος δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη πως βρέθηκε στο σημείο.

Ο 43χρονος χειριστής του εκσκαφέα , που την ώρα του συμβάντος απουσίαζε για λίγα λεπτά, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Αγρινίου σε κατάσταση σοκ και θα οδηγηθεί στην Αστυνομία για να δώσει κατάθεση, ενώ την σχετική προανάκριση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα της Γαβαλούς.

2014-03-13

AGRINIOPRESS.GR

>