lefkada-news

Θανατηφόρο τροχαίο στο δρόμο καρμανιόλα Αμφιλοχίας Βόνιτσας

Nέο θανατηφόρο τροχαίο συνέβη σήμερα στο δρόμο καρμανιόλα Αμφιλοχίας Βόνιτσας και συγκεκριμένα στη στροφή  λαιμητόμο, στο 3ο χλμ της διαδρομής στον Αι Γιωργη.71χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα από την ανατροπή του οχήματος και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμφιλοχίας για τον απεγκλωβισμό του. Η εγκληματική  αδιαφορία των αρμόδιων για τη συντήρηση του πολύ επικίνδυνου, ιδιαίτερα κάθε φορά που βρέχει λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, δρόμου έχει προκαλέσει την οργή του κόσμου.

Διαβάστε παρακάτω το δημοσίευμα του e-maistros.gr με τον χαρακτηριστικό τίτλο. Δείτε επίσης πόσα ατυχήματα έχουν γίνει στο σημείο μόνο το τελευταίο διάστημα.

 

Έγκλημα στην Αμφιλοχία - Νεκρός άνδρας στον Αη Γιώργη

Μετά από τις τόσες επισημάνσεις και συμβάντα για τη στροφή λαιμητόμο στο 3ο χλμ Αμφιλοχίας - Βόνιτσας, ίσως σήμερα να μην πρόκειται για άλλο ένα τροχαίο αλλά για εγκληματική αδιαφορία των αρμοδίων.
Πριν λίγο, οδηγός ΙΧ κάτοικος Σπάρτου Αμφιλοχίας, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, εξετράπη της πορείας και ανετράπη στο γνωστό σημείο. Ο άτυχος 71χρονος Α. Π. τραυματίστηκε θανάσιμα από την ανατροπή του οχήματος και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμφιλοχίας για τον απεγκλωβισμό του και τη διακομιδή του στο Κ.Υ. Αμφιλοχίας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η εγκληματική στάση των αρμόδιων έχει προκαλέσει την οργή του κόσμου που μετά από τόσα συμβάντα και τις ζωές που χάθηκαν στο σημείο δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ (μόνο το τελευταίο διάστημα) συνεχίζουν προκλητικά να αδιαφορούν.

11:45:01

2016-03-12

>