lefkada-news

Αποφάσισαν δυο μπλόκα στην Αιτωλοακαρνανία οι αγρότες-Aρχή την Κυριακή

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ ολοκληρώθηκε συνάντηση αγροτών από αγροτικούς συλλόγους διάφορων περιοχών της Αιτωλοακαρνανίας στην περιοχή του Κεφαλόβρυσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού εκτιμήθηκε η κατάσταση όπως διαμορφώνεται πανελλαδικά, αποφασίστηκε η δημιουργία δυο μπλόκων: Στην ε.ο. Αντιρρίου - Ιωαννίνων, στο Κεφαλόβρυσο και στην ε.ο. Βόνιτσας-Λευκάδας στην Βόνιτσα στο ύψος της "Βρυσούλας"..

Η πρώτη και κρίσιμη συγκέντρωση, όπου οι αγρότες θα «μετρήσουν» και τις δυνάμεις τους θα είναι στο Κεφαλόβρυσο την ερχόμενη Κυριακή στις 12 το μεσημέρι.

Η επίσημη ανακοίνωση του Αγροτοκτηνοτροφικού Σύλλογου Ακτίου - Βόνιτσας για το μπλόκο στον  κόμβο "βρυσούλας" στη Βόνιτσα:

Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ακτίου - Βόνιτσας απευθύνει  κάλεσμα σε όλους τους κτηνοτρόφους και αγρότες της περιοχής για την παραπέρα δράση και οργάνωση του αγώνα και την αντίσταση ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική κυβέρνησης και ΕΕ σε συγκέντρωση με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα  την Κυριακή 29 Γενάρη και ώρα 11 π.μ. στη θέση «κόμβος βρυσούλας» στη Βόνιτσα (1ο χιλιόμετρο Βόνιτσας - Λευκάδας).

Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ακτίου - Βόνιτσας συντάσσεται με την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, στέλνει αγωνιστικό κάλεσμα στους μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους, σε πάλη για την επιβίωσή μας, ενάντια στα μέτρα και τον εμπαιγμό της κυβέρνησης.

Μαζικά και μαχητικά από σήμερα οργανώνουμε την πάλη μας για να βάλουμε μπλόκο στο Μνημόνιο και τα μέτρα του. Καμιά απογοήτευση, κανένας φόβος και εφησυχασμός. Δίνουμε μάχη επιβίωσης σήμερα, ανοίγουμε το δρόμο για ανάπτυξη προς όφελος του λαού μας.
Η ανακοίνωση της Παναιτωλοακαρνανικής Συνέλευσης Αγροτοκτηνοτρόφων:

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Μπλόκο Κεφαλόβρυσου στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι αγροτικών συλλόγων και συντονιστικών επιτροπών από όλο το νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Μετά από διαλογική συζήτηση και κατάθεση προτάσεων αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

Η δημιουργία 2 μπλόκων στο Νομό, στο Κόμβο Κεφαλόβρυσου και στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας.

Ενημέρωση και κινητοποίηση όλων των Αγροτοκτηνοτρόφων του Νομού.

Παναιτωλοακαρνανική συνέλευση Αγροτοκτηνοτρόφων στο Κόμβο Κεφαλόβρυσου την Κυριακή 29/1 και ώρα 12:00.

Καλούνται οι αγροτοκτηνοτρόφοι της Αιτωλοακαρνανίας να συμμετέχουν μαζικά στην συνάντηση της Κυριακής.

agriniopress.gr

12:24:32

2017-01-27

>