lefkada-news

Κι άλλες απώλειες στο Δημοτικό Συμβούλιο

Με τέσσερις ακόμη διαφοροποιήσεις από την πλειοψηφία, ολοκληρώθηκε η χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άρτας η οποία είχε ως μοναδικό θέμα την πληρωμή του εντάλματος που προκάλεσε κατά την προηγούμενη την ανεξαρτητοποίηση τριών μελών της παράταξης του Γιάννη Παπαλέξη.

Η χθεσινοβραδινή συνεδρίαση έγινε ύστερα από συγκέντρωση υπογραφών της αντιπολίτευσης και των ανεξάρτητων συμβούλων. Στη διάρκεια της ψηφοφορίας οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας Περικλής Γαλήνας, Γιώργος Γκόκας, Τάσος Τσαμπάς και Χρήστος Γιώργος, ψήφισαν υπέρ της ανάκλησης της απόφασης για εξόφληση του εντάλματος που αφορούσε σε πληρωμή έργων στη Δημοτική Ενότητα Αμβρακικού, η οποία δεν είχε τη σύμφωνη γνώμη του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Η τελική απόφαση ελήφθη με ψήφους 19 υπέρ της ανάκλησης της απόφασης 461/2012 και 9 κατά της ανάκλησης.

 Το αποτέλεσμα αυτό ωστόσο είναι ενδεικτικό καθώς στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, απουσίαζαν τρεις δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας (Τασούλα Σίμου, Αλέξανδρος Μάνος και Κώστας Σκορδής), όπως επίσης ποικιλοτρόπως σχολιάστηκαν οι απουσίες του πρώην αντιδημάρχου Φίλιππα Παππά, που χειρίστηκε την υπόθεση, όπως επίσης και η κόρη του γενικού γραμματέα, δημοτική σύμβουλος Μάρω Νάκα.

Στην απόφαση ακόμη περιλαμβάνεται και η απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας, να ανακληθούν και όλες οι συναφείς με το θέμα αποφάσεις, για πληρωμή του συγκεκριμένου έργου.

2013-05-08

epiruspost.gr

>