lefkada-news

48 ώρες στο κέντρο της Αθήνας

 

Το Σαββατοκύριακο αξίζει να ζεις την πόλη σου «πολύ»

Λένε ότι η Αθήνα ζει τη νύχτα. Στην πραγματικότητα αυτή η πόλη δεν κοιμάται ποτέ και είναι ακριβής αυτός ο ισχυρισμός, καθώς καμία άλλη στον κόσμο δεν προσφέρει τόσες πολλές συγκινήσεις όσο αυτή η αρχαία και συνάμα τόσο σύγχρονη πρωτεύουσα.

Γεμάτη ζωηρές γειτονιές, όμορφα κτίρια εκεί που χτυπά η καρδιά της πόλης, μουσεία, πλατείες με νέους, αξιοθέατα, παραδοσιακά και στιλάτα καφέ, γραφικά σοκάκια στον παραδοσιακό οικισμό της Πλάκας, εστιατόρια, ταβέρνες και μπαρ, οι δυνατότητες της ελληνικής πρωτεύουσας είναι αμέτρητες. Και το Σαββατοκύριακο μοιάζει ιδανικό για να εξερευνήσεις και να ανακαλύψεις το κέντρο της. Μια απόπειρα αρκεί για να «κακομάθεις». Θα τη βολτάρεις αλλιώς, θα τη γνωρίσεις καλύτερα, θα τη ζήσεις από κάθε της πλευρά και θα εντυπωσιαστείς. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ενέργεια και καλή διάθεση. 

Το βράδυ της Παρασκευής κλείσε ατζέντες, προγραμματισμούς και e-mails, δώσε ένα boost στον οργανισμό σου με μια πολυβιταμίνη Xtra Energy (ιδανική για όσους έχουν απαιτητική καθημερινότητα πολλές ώρες δουλειάς, άγχος, στρες, κόπωση και κακή διατροφή) και ζήσε το Σαββατοκύριακο ως «τουρίστας» στην πόλη σου. 

Εμείς τα βάλαμε κάτω και σου παρουσιάζουμε 10 κουκλίστικα σημεία της Αθήνας για να περπατήσεις μέσα σε 48 ώρες. 

Πλατεία Αγίας Ειρήνης

Δεκάδες τραπεζάκια από ντιζαινάτα καφέ παραταγμένα σε στενά σοκάκια γύρω από την εκκλησία της Αγίας Ειρήνης, είναι το σκηνικό που θα αντικρύσεις σε απόσταση λίγων μέτρων από τη δημοφιλέστερη οδό της Αθήνας, την Ερμού. Η πλατεία είναι διαρκώς γεμάτη από κόσμο που δοκιμάζει διαφορετικές ποικιλίες καφέ, σύγχρονες γαστριμαργικές γεύσεις, και ευρηματικά ποτά σε μία από τις πιο hot περιοχές του κέντρου. Το βράδυ μόλις πέσει το φως της ημέρας η θέα της Ακρόπολης από την οδό Αιόλου θα σε μαγνητίσει.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

19:15:00

2017-04-24

>