lefkada-news

Θεσπρωτία: Συγκλονίζει η άγρια δολοφονία αστυνομικού-Χαροπαλεύει η κουνιάδα του!

Μαφιόζικο θεωρείται από πολλούς το χτύπημα στο Μαυρομάτι, στα ελληνοαλβανικά σύνορα, με θύμα έναν αστυνομικό ο οποίος κατάγεται από την Κόνιτσα.

Ο άγνωστος ή οι άγνωστοι δράστες έδρασαν με ταχύτητα. Πυροβόλησαν τον 37χρονο και τον χτύπησαν με πέτρα στο κεφάλι, ενώ με πέτρες χτύπησαν και την κουνιάδα του η οποία τραυματισμένη έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.

Όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά, στο χωράφι που διατηρούσε η οικογένεια, πολύ κοντά στο σπίτι όπου διέμενε. Πατέρας ενός παιδιού ο 37χρονος, πριν από μερικούς μήνες είχε χάσει τη σύζυγό του, η οποία νεότατη έφυγε από τη ζωή.

Αυτό που ανησυχεί την αστυνομία και περιπλέκει την υπόθεση είναι το γεγονός ότι ο ίδιος αστυνομικός, ο οποίος υπηρετούσε στην περιοχή, είχε γίνει στόχος μόλις πριν τρεις μήνες.

Ήταν τότε που άγνωστοι είχαν τοποθετήσει απασφαλισμένη χειροβομβίδα στην είσοδο του Τυροκομείο Φιλιατών, εκεί που συνήθως έκανε μπλόκο το τζιπ της ελληνικής αστυνομίας.

Η χειροβομβίδα εντοπίστηκε τότε, σχεδόν τυχαία, από συνεργαζόμενο οδηγό του τυροκομείου και αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας και ειδικός πυροτεχνουργός την απενεργοποίησε ενώ εστάλη στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ για περαιτέρω αναλύσεις.

Η έρευνα για την υπόθεση εκείνη βρίσκονταν σε εξέλιξη, γίνονταν με άκρα μυστικότητα από την ελληνική αστυνομία και σίγουρα έχει συγκεντρωθεί υλικό που μπορεί να φωτίσει τα αίτια και τους λόγους της στυγερής δολοφονίας.

Η κοινωνία της Θεσπρωτίας είναι συγκλονισμένη από το θάνατο του αστυνομικού όπως και η Κόνιτσα από όπου κατάγεται ο 37χρονος.

2013-06-13

epirupost.gr

>