lefkada-news

Ηγουμενίτσα: Τα πορτοκάλια έκρυβαν χασίς

Η επαγρύπνηση και ο υψηλός επαγγελματισμός των ανδρών του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας αποδεικνύεται ως η καλύτερη ασπίδα για ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της χώρας και το πιο αποτελεσματικό όπλο για την πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος.

Το Ειδικό Κλιμάκιο προσθέτει μία ακόμη μεγάλη επιτυχία στον πόλεμο κατά της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Η νταλίκα με τις Βουλγάρικες πινακίδες και τον Σέρβο οδηγό, κίνησε τις υποψίες τους, οι οποίες βγήκαν αληθινές μετά τον έλεγχο που έκαναν.

Στη διάρκεια της έρευνας οι άνδρες του λιμεναρχείου βρέθηκαν αντιμέτωποι με μία τεράστια ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, η οποία ήταν επιμελώς κρυμμένη.

Μάλιστα το κύκλωμα που βρίσκεται πίσω από την υπόθεση αυτή, είχε φτάσει στο σημείο να δημιουργήσει διπλό πάτο στην καρότσα της νταλίκας, η οποία κατά τα λοιπά ήταν φορτωμένη με φρέσκα και...μυρωδάτα πορτοκάλια.

Όπως σημειώνεται στην επίσημη ανακοίνωση του λιμεναρχείου «τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένα κάτω από φορτίο με πορτοκάλια, στην καρότσα της νταλίκας. Κατά τον έλεγχο των φορτηγών με προορισμό την Ιταλία στην πύλη του λιμανιού, το ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί μύρισε το χασίς και ύστερα από εξονυχιστικό έλεγχο, εντοπίστηκαν 200 συσκευασίες στον διπλό πάτο της καρότσας του φορτηγού».

Τα ναρκωτικά και η νταλίκα κατασχέθηκαν, ενώ συνελήφθη ο Σέρβος οδηγός.

2014-03-03

epirupost.gr

>