lefkada-news

Τραγωδία στην Ανατολή… Νεκρή η κόρη, μάχη για τη ζωή δίνει ο πατέρας της

Τραγωδία στην Ανατολή Ιωαννίνων... Πατέρας και κόρη βρέθηκαν σε κωματώδη κατάσταση μέσα στο σπίτι που διαμένουν.

Ο άνδρας ηλικίας 77 ετών και η κόρη του περίπου 44 ετών εντοπίστηκαν σήμερα το πρωί.

Πατέρας και κόρη βρίσκονταν στο διαμέρισμά τους και η πρωινή τους απουσία κινητοποίησε τους πάντες, καθώς οι γείτονες γνώριζαν ότι πενθούν καθώς προ λίγων ημερών είχαν χάσει τη σύζυγο και μητέρα.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και δυνάμεις του ΕΚΑΒ, με ασθενοφόρα και τη μονάδα.

Παρά την προσπάθεια που έγινε η γυναίκα δεν τα κατάφερε κι έχασε τη μάχη ενώ ο πατέρας της σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε λίγο μετά τις εννέα στο Νοσοκομείο.

Στην εισπνοή μεγάλης ποσότητας μονοξειδίου του άνθρακα, που προήλθε από την καύση υγραερίου, οφείλεται ο θάνατος της 44χρονης στην Ανατολή.

Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε ο Καθηγητής Ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης μετά την νεκροτομή που διενήργησε ενώ πραγματοποίησε και αυτοψία στο χώρο της τραγωδίας.

Ο πατέρας της, ηλικίας 77 ετών, δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή καθώς βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε χώρο πλησίον του διαμερίσματος υπάρχει κατασκευή όπου έχει τοποθετηθεί υγραέριο για την θέρμανση των διαμερισμάτων και πιθανολογείται ότι από κει προήλθε η διαρροή.

Μάλιστα το προηγούμενο Σάββατο, νεκρή στο ίδιο διαμέρισμα είχε βρεθεί η σύζυγος του 77χρονου, ο θάνατός της όμως αποδόθηκε τότε σε προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. Το πιστοποιητικό θανάτου δόθηκε από ιδιώτη γιατρό χωρίς να γίνει νεκροψία- νεκροτομή και ιατροδικαστική εξέταση. Τώρα λοιπόν διερευνάται η πιθανότητα  να είχε σχέση με την διαρροή υγραερίου.

Πριν μία βδομάδα, το ηλικιωμένο ανδρόγυνο, σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων είχε μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Και οι δύο σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Τους έγιναν όλες οι εξετάσεις χωρίς να προκύψει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί τότε ότι η αιτία του κακού βρίσκονταν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.. Και οδήγησε σε τραγωδία.

epiruspost.gr

22:47:23

2015-03-03

>