lefkada-news

Θεοπεφτάτου: «Νίκησε το ήθος και η αξιοπρέπεια για τον τόπο μας»

«Αυτή η νίκη μετατρέπει αυτή τη μέρα σε βεβαιότητα και την αυριανή ημέρα σε σκληρή δουλειά. Αυτή η νίκη δε ανήκει ούτε στην Αφροδίτη, ούτε στον Μάκη, ούτε στον Αλέξανδρο, ούτε καν στον ΣΥΡΙΖΑ. Ανήκει σε όλους αυτούς που υπερέβησαν την πολιτική τους τοποθέτηση και τις παραδόσεις τους, συσπειρώθηκαν γύρω μας, έκλεισαν τα αυτιά τους σε κάθε τι μικρό και μεγάλο εκβιασμό και πάνω απ’ όλα νίκησε το ήθος και η αξιοπρέπεια για τον τόπο μας.

Αυτός ο λόγος μας δίνει μεγαλύτερη δύναμη μεγαλύτερη ευθύνη και χρειαζόμαστε όλους τους ανθρώπους αύριο γιατί αυτό σημαίνει ο πολιτισμός της Αριστεράς. Υπερβήκαμε και τις μεγάλες πλειοψηφίες με τη μεγάλη συσπείρωση του κόσμου γύρω μας ανεξάρτητα από τις πολιτικές πεποιθήσεις. Από αύριο, πρέπει να είμαστε όλοι μαζί και μας περιμένει μεγάλη δουλειά. Ευχαριστώ που έγινε ένας υγιής προεκλογικός αγώνας. Πάμε δυνατά, αλλάζουμε σελίδα, προχωράμε με περηφάνια και αξιοπρέπεια στον τόπο μας» δήλωσε.

Ο Μάκης Βασιλάτος τόνισε, από τη μεριά του, για τη μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στην επικράτεια και στο Νομό μας. «Η σημερινή Κυριακή είναι ιστορική για τα νησιά μας, για την πατρίδα μας, για την Ευρώπη. Ο ΣΥΡΙΖΑ έίναι πρώτη δύναμη στην Ελλάδα, πάμε για αυτοδυναμία και η Κεφαλονιά και το Θιάκι θα έχει πάλι ΣΥΡΙΖΑίο βουλευτή. Ευχαριστώ όλους τους Κεφαλλονίτες, τους Θιακούς και τους ετεροδημότες που συνέβαλαν στη μεγάλη νίκη.

Είναι νίκη των νησιών μας, είναι νίκη της Δημοκρατίας εναντία στις αντιλήψεις παλαιοκομματικού τύπου, ενάντια στις προσπάθεια ποδηγέτησης των νησιών μας. Τέλος, να ευχαριστήσω τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που αγωνίστηκαν και συνέβαλαν αποφασιστικά στη νίκη αυτή. Η νίκη αυτή θα μείνει στην ιστορία.  Θέλουμε όλους τους Κεφαλλονίτες και τους Θιακούς κοντά μας για να κάνουμε όλες τις δεσμεύσεις μας πραγματικότητα».

e-kefalonia.net

2015-01-26

>