lefkada-news

Πιάνει Κέρκυρα το κρουαζιερόπλοιο της Disney

Οι επιβάτες του ανέρχονται σε 3500 και οι κρουαζιέρες ξεκινούν στις 15 Ιουνίου.

Τα ελληνικά νησιά θα συμπεριλάβει το φετινό πρόγραμμα κρουαζιερών στη Μεσόγειο του Disney Magic, του πλοίου της Disney Cruise Line.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν, οι επιβάτες που μεταφέρει κάθε φορά το κρουαζιερόπλοιο ανέρχονται σε 3.500 περίπου, εκ των οποίων 800 με 1.000 παιδιά. Το κρουαζιερόπλοιο είναι 340 μέτρα,128.000 τόνους χωρητικότητα και 1.250 καμπίνες, με δυνατότητα μεταφοράς 3.650 ατόμων (2.700 επιβάτες και 950 άτομα πλήρωμα).

Οι κρουαζιέρες που θα περάσουν και από τα ελληνικά νησιά θα ξεκινήσουν στις 15 Ιουνίου, ενώ στο πρώτο πακέτο θα γίνεται στάση στο λιμάνι του Πειραιά και στη Μύκονο, στο δεύτερο στην Κέρκυρα, ενώ στο τρίτο πακέτο το πλοίο θα περνά από Πειραιά, Σαντορίνη, Ηράκλειο, Μύκονο και Ρόδο.

Υπενθυμίζεται πως σε άλλη μία προσπάθεια επικοινωνίας του ελληνικού τουρισμού, η Disney θα φιλοξενήσει σε θεματικό της πάρκο ένα διήμερο εκδηλώσεων, με τον Μίκυ Μάους ντυμένο... τσολιά.

Διείσδυση στην αγορά των ΗΠΑ

«Η Disney έχει μεγάλη επικοινωνιακή δύναμη»δηλώνει υψηλόβαθμο στέλεχος του ΕΟΤ, αναφερόμενος στην στρατηγική για μεγαλύτερη προβολή του ελληνικού brand name.Τα οφέλη από τις ήδη προγραμματισμένες αφίξεις του Disney Magic υπολογίζεται ότι θα είναι σημαντικά για την προώθηση του Ελληνικού Τουρισμού. Το γεγονός εξάλλου πως δύο στους πέντε επιβάτες κρουαζιέρας είναι Αμερικανοί, δίνει την ευκαιρία για μεγαλύτερη διείσδυση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στην αγορά των ΗΠΑ.

corfupress.com

2013-04-04

>