lefkada-news

Διαρροή εκτός πραγματικότητας η «είδηση» για διάθεση 800.000 ευρώ από την ΠΙΝ στη διαφήμιση των low cost εταιρειών

Διαψεύδεται από επίσημα χείλη δημοσίευμα που έκανε το γύρο του διαδικτύου από την περασμένη Παρασκευή, σύμφωνα με το οποίο η ΠΙΝ θα διαθέσει όλο το ποσό για την τουριστική προβολή ( 800.οοο ευρώ) για την διαφήμιση πτήσεων χαμηλού κόστους προς τα Ιόνια Νησιά, απόφαση που φέρεται να ελήφθη στην τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής Τουρισμού Ι.Ν.

Τόσο ο πρόεδρος της επιτροπής  Δ. Μυλωνάς, όσο και το μέλος της επιτροπής Δ. Καρύδης δήλωσαν στην εφημερίδα «Ενημέρωση» ότι  δεν έγινε καμία συζήτηση για το θέμα αυτό  καθώς και ότι οι 800 χιλ. ευρώ αφορούν το σύνολο του έργου της τουριστικής προβολής για το 2013, μεγάλο μέρος της οποίας έχει πραγματοποιηθεί.

Σήμερα και ο Β. Κοντός μέλος της επιτροπής μιλώντας στο Corfu Channel διέψευσε ότι έγινε συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα.

Απορία προκαλεί το πως διέρρευσε η συγκεκριμένη είδηση σχεδόν σε όλες τις οικονομικές εφημερίδες, σε κάποιες πολιτικές  και σε site με αναφορές ότι η συνεδρίαση έγινε με τηλεδιάσκεψη, κάτι που σημαίνει ότι όποιος διέρρευσε σκοπίμως την «είδηση» γνώριζε πρόσωπα και πράγματα.

Προς το παρόν επίσημα η ΠΙΝ τηρεί «σιγή ιχθύος» και δεν έχει πάρει επίσημα θέση, όπως θα όφειλε, για το επίμαχο δημοσίευμα που έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Αλκης Κοσκινάς

2013-07-02

corfutime.gr

>