lefkada-news

Σκληρή κριτική Σ.Σπύρου για Άντζελα Γκερέκου «Δείχνει καιροσκοπισμό, την επέβαλαν οικονομικά συμφέροντα …»

 

Τεράστια διάσταση έχει πάρει η υποψηφιότητα της κ.Γκερέκου με το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο.

Μετά τις δηλώσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ.Βενιζέλου που σε επιστολή του προς τον κ.Σαμαρά κάνει λόγο «ανήθικη και αντιαισθητική πολιτική πράξη της κας Γκερέκου», δριμεία κριτική γι αυτή την «μεταγραφή» έρχεται να κάνει ο τ. Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Σπύρος Σπύρου.

Ο κ.Σπύρου μιλώντας στο Ιοnianradio.gr, με το δημοσιογράφο Δημήτρη Τετράδη για τις πολιτικές εξελίξεις αναφέρθηκε και στη συνεργασία της Υφυπουργού πολιτισμού κ. Αντζελας Γκερέκου με τη Ν.Δ.

"Αισιοδοξώ ότι θα ανατραπεί το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στις εθνικές εκλογές. Οι πολίτες δεν θα εμπιστευτούν την τύχη της χώρας σε καιροσκόπους, λαικιστές, ανεύθυνα πρόσωπα, που με ευκολία παραπλανούν…» τόνισε ο τ.Περιφερειάρχης ενώ αναφερόμενος στην επιλογή της κας Γκερέκου να διεκδικήσει με την Ν.Δ. δήλωσε χαρακτηριστικά, « Η κα Γκερέκου δήλωνε ότι θα στηρίξει και θα παραμείνει εκεί που την ψήφισαν, την ανέδειξαν, τις έδωσαν τίτλους κυβερνητικούς. Παρόλα αυτά , με ευκολία, δημιούργησε πικρία, κάτι που δείχνει μία όχι ηθικής λειτουργίας συμπεριφορά, δείχνει ένα καιροσκοπισμό που κλονίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών προς τους πολιτικούς. Ήταν μια λάθος κίνηση που δημιουργεί κραδασμούς στο ψηφοδέλτιο και πιστεύω πως η κα Γκερέκου το έκανε επειδή το επέβαλαν κυρίως οικονομικά συμφέροντα αλλά και για να βάλει πόδι σε ένα κόμμα που έχει αντοχές».


Ολόκληρη την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο IonianRadio.gr (08.1.2015)


Πατήστε εδώ για να δείτε όλη την συνέντευξη στο IONIAN RADΙΟ

 

2015-01-10


http://zantepress24.gr

>