lefkada-news

Νέο έγκλημα στην Κέρκυρα:Δεκαεπτάχρονος προκάλεσε θανατηφόρα τραύματα στη μάνα του

Nέα οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει την Κέρκυρα.

Ένας 17χρονος στο Περιβόλι Λευκίμμης  χτύπησε την 53χρονη μητέρα του προκαλώντας της σοβαρή εσωτερική αιμορραγία  με αποτέλεσμα να επέλθει τελικά το μοιραίο.

Σύμφωνα με στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. η αιτία του θανάτου δεν είχε αρχικά διαγνωστεί καθώς δεν έφερε εξωτερικά τραύματα, ωστόσο η ενδελεχής ιατροδικαστική έρευνα αποκάλυψε ότι το θύμα είχε υποστεί ρήξη σπλήνας.

Το περιστατικό έγινε το Σάββατο, ενώ η άτυχη γυναίκα πήγε στο Κέντρο Υγείας, καθώς προφανώς πονούσε, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί η σοβαρότητα της κατάστασής της. Τελικά, η 53χρονη κατέληξε το βράδυ της Τρίτης.

Ο 17χρονος που ομολόγησε την πράξη του, κρατείται από την Αστυνομία ενώ πρόκειται να του απαγγελθεί κατηγορία για πρόκληση θανατηφόρας σωματικής βλάβης.

Είναι το δεύτερο τραγικό οικογενειακό περιστατικό στο νησί μέσα σε λίγα μόλις 24ωρα, αφού είχε προηγηθεί η δολοφονία μιας 75χρονης από τον 57χρονο γιο της στα Γαζάτικα.

 

57χρονος σκότωσε τη μάνα του στα Γαζάτικα

Οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε στα Γαζάτικα, καθώς ένας 57χρονος σκότωσε την 75χρονη μητέρα του.

Η 75χρονη είχε βρεθεί νεκρή το βράδυ της Κυριακής  (08.02.2015) σε φρεάτιο, έξω από την οικία της.

Οπως ανακοινώθηκε σήμερα στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης και συστηματικής αστυνομικής διερεύνησης της υπόθεσης, που πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, ο 57χρονος, ο οποίος διέμενε μαζί με το θύμα,  σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, έχοντας ως κίνητρο προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους, προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο στην μητέρα του. Στη συνέχεια, τη μετέφερε σε φρεάτιο που βρισκόταν στον εξωτερικό χώρο της οικίας τους, προκειμένου ο θάνατος της να φανεί ως ατύχημα.

Στο πλαίσιο των ερευνών, εντοπίστηκαν στην οικία και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια και ένα αεροβόλο, τα οποία ανήκαν στο δράστη. Ο 57χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

11:21:44

2015-02-13

>