lefkada-news

Corfu hotel Bella Mare

H τουριστική σεζόν ξεκίνησε και υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και ανησυχία ταυτόχρονα για τις επιδόσεις της τουριστική Βιομηχανία μιας και αντιστοιχεί στο 17% της ελληνικής οικονομίας.  Υπάρχει ήδη μια συγκρατημένη αισιοδοξία στον τουρισμό.

Η σεζόν ξεκίνησε και για το μεγαλύτερο νησί μεταξύ των Ιονίων νήσων, την Κέρκυρα καθώς και για το ξενοδοχείο μας Bella Mare,  ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων, ιδανικός προορισμός για διακοπές ξεκούρασης και χαλάρωσης.

Το Ξενοδοχείο Bella Mare βρίσκεται στο μαγευτικό νησί των Φαιάκων, την Κέρκυρα και πιο συγκεκριμένα στην βορειοανατολική πλευρά του νησιού, περίπου 2χλ μακριά από το φιλόξενο χωριό της Κασσιόπης  ακριβώς πάνω στην μαγευτική παραλία στο Αυλάκι μέσα σε ένα ήρεμο και καταπράσινο περιβάλλον.

Το ξενοδοχείο μας αποτελείται από τρία κτίρια που είναι χτισμένα σύμφωνα με το παραδοσιακό κερκυραϊκό στυλ και έχει 21 στούντιο και διαμερίσματα.

Στο κεντρικό κτίριο, στο οποίο βρίσκεται η ρεσεψιόν, οι πελάτες μας μπορούν να απολαύσουν το πρωινό τους που σερβίρεται σε μπουφέ. Μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας ή τον καφέ σας δίπλα στην υπέροχη πισινά μας.

 

Με μεγάλη χαρά θα σας περιμένουμε όλους για να περάσετε τις καλύτερες διακοπές της ζωής σας σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας.

Για περισσοτερες πληροφοριες www.belmare.gr

>