lefkada-news

Σπείρα που διακινούσε ηρωίνη εξαρθρώθηκε στην Κέρκυρα

Στη συγκεκριμένη υπόθεση ταυτοποιήθηκε η δράση δύο αλλοδαπών υπηκόων Αλβανίας 31 και 25 ετών και ενός 35χρονου

Έλληνα οι οποίοι συνελήφθησαν, το Σάββατο (12.09.2015).

Κατά την αστυνομική διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης διαπιστώθηκε η μεθοδολογία και ο τρόπος της προμήθειας και διακίνησης - αγοραπωλησίας ποσοτήτων ηρωίνης στην Κέρκυρα.

Ο 35χρονος Έλληνας συνελήφθη επ` αυτοφώρο το Σάββατο (12.09.2015) το μεσημέρι, όταν αυτός παρέλαβε από κρύπτη ποσότητα ηρωίνης βάρους 10 γραμμαρίων περίπου, κατόπιν συνεννόησης με ένα από τα μέλη της ομάδας.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι του 25χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, καθώς και σε υπαίθριες κρύπτες (καβάτζες) που χρησιμοποιούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ηρωίνη συνολικού βάρους 384,3 γραμμαρίων, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν επίσης από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, 5 κινητά τηλέφωνα, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, το χρηματικό ποσό των 455 ευρώ, καθώς και μια δίκυκλη μοτοσυκλέτα ως μέσο μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της σύστασης συμμορίας, της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και της παράνομης παραμονής στη χώρα. Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας.

12:20:39

2015-09-15

>