lefkada-news

Στιγμές φόρτισης στη δίκη για τον θάνατο του Πάνου Τζαβάρα

Συγκλονιστική η στιγμή που στην αίθουσα του δικαστηρίου μεταφέρθηκε το ποδήλατο στο οποίο επέβαινε ο 15χρονο

Του Γιάννη Γεωργόπουλου

Μια δύσκολη ημέρα για τους γονείς, τον αδελφό και τους συγγενείς του άτυχου Πάνου Τζαβάρα ήταν η σημερινή στα δικαστήρια της Πάτρας, όπου συνεχίστηκες η δίκη με κατηγορουμένη την Αικατερίνη Μαυραγάννη οδηγό του τζιπ που παρέσυρε και σκότωσε τον άτυχο 15χρονο.

Στην αίθουσα του δικαστηρίου το θερμόμετρο ανέβηκε όταν κλήθηκε να καταθέσει ένας από τους εμπειρογνώμονες που είχε η πλευρά της κατηγορουμένης, με αποτέλεσμα τα όσα ανέφερε να θεωρούνται εκτός πραγματικότητας από την πλευρά της οικογένειας του άτυχου Πάνου.

Εντύπωση προκάλεσε επίσης το γεγονός, πως ο ιατροδικαστής ο οποίος είχε προσληφθεί από την πλευρά της κατηγορουμένης, προκειμένου να καταθέσει για το θανάσιμο τραυματισμό του άτυχου Πάνου, δεν γνώριζε καν πόσες ημέρες μετά το μοιραίο κτύπημα ο μικρός έφυγε από τη ζωή, καθώς παρόλο που παρέμεινε δύο εβδομάδες  στην εντατική, απαντώντας σε ερώτηση  δήλωσε, πως  ο 15χρονος έχασε τη μάχη δυο ημέρες μετά!!!

Ένταση προκλήθηκε όταν στην αίθουσα μεταφέρθηκε το ποδήλατο στο οποίο επέβαινε ο Πάνος Τζαβάρας καθώς οι οικείοι του στην εικόνα του λύγισαν . Στην αίθουσα του δικαστηρίου μεταφέρθηκε το ποδήλατο καθώς η πλευρά της κατηγορουμένης προσπάθησε να δημιουργήσει την εντύπωση πως αυτό ήταν κτυπημένο και από την δεξιά πλευρά προκειμένου να δημιουργηθεί η εντύπωση πως τον μικρό Πάνο είχε κτυπήσει και α΄λλο όχημα.

Από την παρουσίαση του ποδηλάτου δεν προέκυψε κάτι τέτοιο. Το δικαστήριο διέκοψε για τις 13 Φεβρουαρίου , οπότε και θα απολογηθεί η κατηγορουμένη Αικατερίνη Μαυραγάννη (σύζυγος του υφυπουργού οικονομικών Γ. Μαυραγάννη) και θα γίνουν οι αγορεύσεις των δικηγόρων υπεράσπισης και πολιτικής αγωγής.

2014-02-01

patratimes.gr

>