lefkada-news

Με αίμα βάφτηκε ξανά η Ν.Ε.Ο. Πατρών - Κορίνθου

Θρήνος για τον 25χρονο Αποστόλη Αθανασάτο που έχασε τη ζωή του στην Πατρών- Κορίνθου

Με αίμα βάφτηκε ξανά η Ν.Ε.Ο. Πατρών - Κορίνθου και συγκεκριμένα στο 207,3 χλμ, μετά τα διόδια του Ρίου, στο ρεύμα από Πάτρα προς Αθήνα. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, η μηχανή που οδηγούσε o 25χρονος Aποστόλης Αθανασάτος, εξετράπη της πορείας της δεξιά, ανετράπη και προσέκρουσε στο πρανές του δρόμου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο νεαρός Αποστόλης ήταν κάτοικος Πατρών. Ο οδηγός της μηχανής εξέπνευσε στην άσφαλτο. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ , το οποίο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο του Ρίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνά η Τροχαία αυτοκινητοδρόμων

Από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Αποστόλη, η προσωπική του σελίδα στο facebook, γέμισε με μηνύματα: Ti les twra re magga den to pisteuw..kalo taxidi fike mou tha eisai panta stin kardia mas.,

Καλο ταξιδι Αποστολη!Να σαι καλα εκει ψηλα....πολυ κριμααααααα,

Kalo taksidi filaraki . . . Kapoia stigmh oloi mazi tha eimaste ekei panw . . . Tha zeis sthn kardeia mas .


Καλό ταξίδι Αποστολή..κρίμα ρε Βρεττάκο...(γελαγες με το παρατσούκλι που σου έβγαλα...εύχομαι να γελάς κ εκεί πάνω αστέρι μου)!!!

Ένας από τους κολλητούς του που ήταν μαζί χθες βράδυ, γράφει:

«Δεν μπορω να καταλαβω τι εγινε, δεν μπορω να καταλαβω πως εγινε, παλεψες ρε φιλε, παλεψες να την κρατησεις αλλα σε πηρε μαζι της, δεν μπορω να βγαλω εκεινη την στιγμη απο το μυαλο μου, προσπαθησα να κοιμηθω και το εβλεπα ξανα και ξανα μπροστα μου, ολο το απογευμα μας ελεγες για εκεινο το σταμπιλιζατερ, μας ελεγες τρεμει η μηχανη μαγκες δεν παει καλα, δεν μπορω να το πιστεψω ρε φιλε πως για 300 ευρω δεν εισαι εδω μαζι μας, δεν μπορω να το πιστεψω....Τρελάθηκα, εκανα τον κυκλο και ηρθα να σε βρω, τι να δω ρε φιλε, σε εψαχνα στα χορτα και δεν σε εβρισκα, αλλου το κρανος, αλλου εσυ, αλλου η μηχανη, σου φωναζα, σου φωναζα αλλα τιποτα, οταν σε βρηκα ετρεμα, σε πηρα αγκαλια και γεμισα αιματα, ΟΧΙ ρε φιλε, ΟΧΙ ρε φιλε δεν ειναι αλήθεια...Δεν μπορω ρε φιλε, αληθεια δεν αντεχω στην εικόνα σου, φυλαξε μας ρε αγορινα μου απο εκει ψηλα, φυλαξε μας, φυλαξε μας και να προσεχεις αντρακο μου...Οταν ερθει η ωρα μου θα ερθω να σε βρω...».

Ένας άλλος φίλος του Αποστόλη, γράφει:

«Αδελφάκο μου .... Καλο ταξίδι μν φοβάσαι εκει πάνω ν μας φύλαξης θέση θα σου έρθουμε κ εμείς ... Θα σ αγαπάμε για πάντα ... Ο θεός παίρνει τ καλα παιδιά ... Βόλτα ήμασταν μαζι προχθές κ σημερα θα σε σήκωσω στς ώμους μου ..... Σαγαπω...!!!!».

2014-03-26

thebest.gr

>