lefkada-news

Έτσι γιορτάζουν τα Χριστούγεννα στον Άγ. Θωμά - VIDEO

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή η χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσαν ο τοπικός Σύλλογος Γυναικών του Αγ. Θωμά σε συνεργασία με κατοίκους του χωριού, γειτονικών συνοικισμών καθώς και πολλών εθελοντών.

Στην πλατεία του χωριού είχαν στηθεί εδώ και μέρες ξύλινα σπιτάκια, ενώ ο διάκοσμος και ο πετυχημένος φωτισμός έφεραν το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Κυκλικά της πλατείας υπήρχαν πάγκοι με γλυκά, μελομακάρονα και κουραμπιέδες ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που δεν έχασαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ζεστό κρασί, παραδοσιακά φαγητά που είτε φτιάχνονταν εκείνη την ώρα είτε είχαν ετοιμαστεί από τις γυναίκες του συλλόγου.

Επίσης οι επισκέπτες μπορούσαν να αγοράσουν διάφορες κατασκευές που επιμελήθηκαν μέλη του συλλόγου.

Βέβαια σε όλη αυτή την γιορτή αρκετοί ήταν αυτοί που απόλαυσαν τα χορευτικά τοπικών συλλόγων με μοντέρνους και παραδοσιακούς χορούς ενώ παιδιά έψαλαν τα κάλαντα.

Παρόντες στην χριστουγεννιάτικη γιορτή ήταν εκπρόσωποι φορέων καθώς και δημοτικοί άρχοντες.

Είναι η δεύτερη χρονιά που διοργανώνεται αυτή η γιορτή και στήνεται το χριστουγεννιάτικο χωριό στον Αγ. Θωμά και μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι απέσπασε τις καλύτερες κριτικές.

Στο "Σχετικές εικόνες" στο τέλος του άρθρου, δείτε και φωτογραφίες από την γιορτή…


Το pamepreveza.gr με το συνεργάτη του Νίκο Μακρή, βρέθηκε εκεί και σας παρουσιάζει στο video που ακολουθεί μέσα σε 50 λεπτά όλη την ατμόσφαιρα που επικράτησε την Κυριακή.

Ευχαριστούμε επίσης την Βιλελμίνη Κατσή, την μουσικοσυνθέτη από την Πρέβεζα, που μας παραχώρησε τα δικαιώματα της μουσικής που ακούγεται στην εισαγωγή του video από το δικό της χριστουγεννιάτικο cd-single με τίτλο Christmas Love.

Απολαύστε το…

2012-12-27

pamepreveza.gr

>