lefkada-news

Πρέβεζα : Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ

Τον καθοριστικό ρόλο που πρέπει να παίξει το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ όχι μόνο στη δημιουργία μιας νέας αρχής για την παράταξη αλλά και στην εκπόνηση ενός αναπτυξιακού σχεδίου για την χώρα υπογράμμισε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης, ο οποίος βρέθηκε στην Πρέβεζα και μίλησε σε εκδήλωση του κόμματος, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου.
Εισηγητικά ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Πρέβεζας του ΠΑΣΟΚ Φώτης Ζέρβας υπενθύμισε ότι το ΠΑΣΟΚ και ο ιδρυτής του Ανδρέας Παπανδρέου ήταν εκείνη η πολιτική δύναμη που έφερε ριζικές ανατροπές στην χώρα, καθιερώνοντας δομές που σήμερα, θεωρούνται δεδομένες.

Ο βουλευτής Θάνος Μωραΐτης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι είναι ώρα το ΠΑΣΟΚ να βγει από την εσωστρέφεια, να αναπτύξει πολιτικό λόγο και να μιλήσει με τους πολίτες οι οποίοι, όπως επεσήμανε, συμμετέχουν ενεργά στις διαδικασίες.

Ο κ.Μωραΐτης υπογράμμισε ότι η χώρα ζούσε επί δεκαετίες σε μια φαντασίωση τεχνητής ευφορίας, η οποία δεν υπήρχε, χαρακτηρίζοντας καταστροφική την πενταετία της κυβέρνησης Καραμανλή. Σύμφωνα με τον βουλευτή Αιτωλοκαρνανίας η τελευταία τριετία ήταν πολύ δύσκολη για τους πολίτες, σημειώνοντας ότι θα πρέπει όλοι να οπλιστούμε με υπομονή για να δώσουμε τις μάχες που μας περιμένουν.

Ο πρώην νομάρχης Πρέβεζας και υπεύθυνος των προσυνεδριακών διαδικασιών για την Λευκάδα Βασίλης Ιωάννου χαρακτήρισε καθοριστικό τον ρόλο της νεολαίας στις διαδικασίες, τονίζοντας ότι το Συνέδριο μπορεί να αποτελέσει αφετηρία για την δημιουργία ενός εθνικού σχεδίου ανασυγκρότησης.

Ο διάλογος συνεχίστηκε με τοποθετήσεις από πλευράς των παρευρισκομένων, ενώ όπως υπογραμμίστηκε ανάλογες συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν και στους άλλους δύο δήμους του Νομού.

epirusgate.blogspot.gr

2013-01-29

>