lefkada-news

Δεσμεύτηκε για τα Καναντέρ

Την συνέχιση της λειτουργίας του Πυροσβεστικού Σταθμού στο Θεσπρωτικό και την παρουσία των Καναντέρ στο Άκτιο κι αυτό το καλοκαίρι υποσχέθηκε ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Σωτήρης Γεωργακόπουλος κατά την επίσκεψή του στην Πρέβεζα.

Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος συμμετείχε σε σύσκεψη στην οποία παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, οι δήμαρχοι Πρέβεζας Χρήστος Μπαίλης και Ζηρού Δημήτρης Γιολδάσης καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες. Στη σύσκεψη τέθηκαν ζητήματα δασοπυρόσβεσης και δασοπροστασίας και τονίστηκε η ανάγκη για συνδρομή όλων στην προσπάθεια για προστασία του περιβάλλοντος, της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας. Από τους δημάρχους της περιοχής έγινε ιδιαίτερη μνεία στα προβλήματα που δημιουργούνται εξ αιτίας της συνεχούς περικοπής πόρων. Η οικονομική κατάσταση είναι τέτοια που δεν επιτρέπει την λήψη όλων των ενδεδειγμένων μέτρων για την πυροπροστασία.

Στις δηλώσεις που έκανε ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος χαρακτήρισε ιδιαίτερα χρήσιμη τη συνάντηση και δεσμεύτηκε για τη συνέχιση της λειτουργίας του Πυροσβεστικού Σταθμού στο Θεσπρωτικό ενώ έκανε γνωστό πως και το ερχόμενο καλοκαίρι τα πυροσβεστικά αεροσκάφη Κάναντερ θα είναι παρόντα στο αεροδρόμιο του Ακτίου.

2013-04-08

epiruspost.gr

>