lefkada-news

Θερμό επεισόδιο με αθίγγανους στο Λούρο

Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, μέρα μεσημέρι, ένας ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων βρέθηκε στο Νοσοκομείο, καθώς νωρίτερα είχε δεχθεί την επίθεση αθίγγανων.

Το επεισόδιο σημειώθηκε στο Λούρο της Πρέβεζας, όπου ανά τακτά χρονικά διαστήματα καταγράφονται συμπλοκές με αθίγγανους που διαβιούν στην ευρύτερη περιοχή.

Μάλιστα παλιότερα είχαν εισβάλλει και στο αστυνομικό τμήμα δημιουργώντας κι εκεί θερμό επεισόδιο, ενώ συχνές είναι και οι αψιμαχίες με τους κατοίκους του Λούρου.

Όπως δε αναφέρουν, ορισμένες οικογένειες Ρομά, που μένουν σε καταυλισμούς αποτελούν τον φόβο και τον τρόμο.

Το μεσημέρι του Δεκαπενταύγουστου λοιπόν, κάποιοι νεαροί με το αυτοκίνητό τους, σταμάτησαν στο πρατήριο υγρών καυσίμων προκειμένου να βάλουν βενζίνη.

Η μουσική έπαιζε στη διαπασών και στην παρατήρηση του ιδιοκτήτη να τη χαμηλώσουν άρχισαν να τον βρίζουν και στη συνέχεια του πέταξαν το πλαστικό ποτήρι με τον καφέ πάνω του.

Όμως το επεισόδιο δεν σταμάτησε εκεί. Λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκε ο πατέρας των νεαρών και πιθανόν κι άλλα άτομα, επιτέθηκε στον βενζινοπώλη και τον χτύπησε με αιχμηρά αντικείμενα στο πρόσωπο.

Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, ενώ στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες αναζητούν τους δράστες.

2013-08-16

epiruspost.gr

>