lefkada-news

Θερμή υποδοχή της πρώτης πτήσης της Aegean στο αεροδρόμιο του Ακτίου (video)

Θερμή ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν επαγγελματίες και φορείς της Πρέβεζας, της Αιτωλοακαρνανίας και της Λευκάδας στην πρώτη πτήση της Aegean που θα συνδέει το Άκτιο με την Αθήνα κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Κυριακή μέχρι και τις 13 Οκτωβρίου 2015.

Η πρώτη πτήση με 24 επιβάτες έφτασε στο Άκτιο το βράδυ της Τρίτης στις 21:45 και στο αεροδρόμιο βρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Πρέβεζας κ. Ιωσήφ Ντούσκας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Γιάννης Γιαμάς, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εστιατόρων και συναφών επαγγελμάτων Πρέβεζας κ. Σπύρος Κόκκαλης, μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Πρέβεζας και εκπρόσωποι φορέων της Βόνιτσας και της Λευκάδας.

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Πρέβεζας είχε επιμεληθεί έναν πλούσιο μπουφέ και μόλις οι επιβάτες έφτασαν στην αίθουσα αφίξεων μετά την πρώτη έκπληξη έδειξαν να το διασκεδάζουν και απόλαυσαν παραδοσιακές γεύσεις της περιοχής, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που παρέμειναν για αρκετή ώρα στο χώρο των αφίξεων και συνομίλησαν με τους ανθρώπους που τους υποδέχτηκαν.

Στους επιβάτες της πρώτης πτήσης της Aegean που προσγειώθηκε ξανά στο Άκτιο μετά από χρόνια δόθηκαν και τσάντες με αναμνηστικά, χάρτες και τοπικά προϊόντα από την Πρέβεζα.

Να σημειώσουμε πως στις 22:10 η πτήση αναχώρησε για Αθήνα με περίπου 20 επιβάτες.


Δείτε το βίντεο της υποδοχής στο αεροδρόμιο του Ακτίου:

 

www.atpreveza.gr,

3/6/2015

 

>