lefkada-news

Πήραν το Νόμο στα χέρια τους στο Κανάλι

- Οι κάτοικοι περιπολούσαν αλλά δέχθηκαν τα πυρά αγνώστων

Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί αυτό που έγινε στο Κανάλι της Πρέβεζας. Να μετατραπεί δηλαδή η περιοχή σε Άγρια Δύση και οι κάτοικοι να πάρουν το νόμο στα χέρια τους.

Τα αλλεπάλληλα κρούσματα κλοπών, οι επιδρομές αγνώστων στην περιοχή που έχουν κάνει τους πάντες να μην κοιμούνται ήσυχοι και η παντελής απουσία της Αστυνομίας, με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγούσαν στα χθεσινοβραδινά γεγονότα.

Εδώ και ένα μήνα περίπου κι ύστερα από τα συνεχή χτύπημα σε σπίτια και επιχειρήσεις, οι κάτοικοι έχουν οργανωθεί φτάνοντας στο σημείο να περιπολούν ανά βάρδιες τις νυχτερινές ώρες.

Έτσι συνέβη αυτό που πολλοί φοβόντουσαν.

Κάτοικοι που είχαν εκείνη την ώρα "βάρδια" και ενώ οδηγούσαν το αυτοκίνητό τους εντόπισαν ένα όχημα το οποίο θεώρησαν ύποπτο.

Τις υποψίες κίνησε το γεγονός ότι το αυτοκίνητο δεν έφερε πινακίδες. Έτσι το ακολούθησαν αποφασισμένοι να αποκαλύψουν τις προθέσεις του.

Το αποτέλεσμα ήταν μετά από λίγη ώρα οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο να πυροβολήσουν εναντίον του αυτοκινήτου των κατοίκων του χωριού και στην συνέχεια εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση με μεγάλη ταχύτητα.

Το περιστατικό αναφέρθηκε στην αστυνομία της Πρέβεζας η οποία διεξάγει έρευνες...

2012-04-20

epirupost.gr

>