lefkada-news

Αεροδρόμιο Ακτίου: Νέο δρομολόγιο προς Βουδαπέστη

Το αεροδρόμιο του Ακτίου, στην Πρέβεζα, με τη Βουδαπέστη και το αεροδρόμιο της Καβάλας με το Πόζναν θα ενώνει πλέον, σε εβδομαδιαία βάση, η Ryanair.

Όπως ανακοίνωσε η low-cost αεροπορική, το δρομολόγιο Πρέβεζα/Άκτιο – Βουδαπέστη θα εκτελείται κάθε Δευτέρα, ενώ το δρομολόγιο Καβάλα – Πόζναν κάθε Τετάρτη.

Μέσω του εκτεταμένου θερινού της προγράμματος «θα μεταφερθούν 5,6 εκατομμύρια επιβάτες, θα “ανοίξουν” πάνω από 4.200 θέσεις εργασίας στα ελληνικά αεροδρόμια, ενώ παράλληλα ενισχύεται η δέσμευση της Ryanair για επένδυση στον ελληνικό τουρισμό», τονίζει σχετική ανακοίνωση.

Οι Έλληνες τουρίστες και επισκέπτες μπορούν να κάνουν κράτηση για τις διακοπές τους έως και τον Οκτώβριο του 2020.

Παράλληλα, για να γιορτάσει την έναρξη αυτών των νέων δρομολογίων, η Ryanair διέθεσε προς πώληση εισιτήρια από 17,99 ευρώ, για ταξίδια μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, τα οποία πρέπει να κλειστούν ως τα μεσάνυχτα της 3ης Ιουλίου μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας.

Σύμφωνα με την Chiara Ravara της Ryanair, «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε τις δραστηριότητές μας στα νεότερα ελληνικά αεροδρόμια της Πρέβεζας-Ακτίου και της Καβάλας και να ξεκινήσουμε επίσημα τα νέα μας δρομολόγια από Πρέβεζα προς Βουδαπέστη και από Καβάλα προς Πόζναν, ως μέρος του θερινού μας προγράμματος 2019.

Αυτές οι καλοκαιρινές διαδρομές θα προωθήσουν περαιτέρω τον περιφερειακό ελληνικό τουρισμό και θα συμβάλουν στην απόκτηση 5,6 εκατομμυρίων επισκεπτών σε έναν από τους ελκυστικότερους τουριστικούς προορισμούς του κόσμου».

3/7/2019 19.15

>