lefkada-news

Ο “τρομοκράτης” και ο Καλόπουλος τελείωσαν το πρωτάθλημα

- Το γκολ του Κατσουράνη στο 82΄κακώς δεν μέτρησε και ο Τζιμπούρ στις καθυστερήσεις έδωσε τη νίκη και το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό
- Σοβαρά και δικαιολογημένα παράπονα έχει από τον διαιτητή Καλόπουλο ο Παναθηναϊκός
- Εισβολή οπαδών στο φινάλε που επιτέθηκαν σε παίκτες των “πρασίνων”
- Ο Μιραλάς έδωσε το προβάδισμα στους "ερυθρόλευκους" στο 20ο λεπτό. Ισοφάρισε ο Λέτο στο 58΄. Ο Τζιμπούρ στις καθυστερήσεις το 2-1.
- Ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Τοροσίδη στο 45΄οι "πράσινοι"

 

Το πρωτάθλημα τελείωσε. Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 του Παναθηναϊκού στο “Γ. Καραϊσκάκης” και απέκτησε διαφορά 10 βαθμών επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε. Όμως οι διαμαρτυρίες των “πρασίνων” για την διαιτησία και για τον προπηλακισμό παικτών του στο φινάλε αμφισβητούν σοβαρά αυτή την εξέλιξη.
 
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στα σημεία στο πρώτο μέρος και κατάφεραν να προηγηθούν από την “κομπίνα” του Ιμπαγάσα στο φάουλ με τον Μιραλάς να νικάει τον Τζόρβα στο 19ο λεπτό. Ο Παναθηναϊκός που έκανε την πρώτη του τελική προσπάθεια στο 28΄απείλησε σοβαρά με την κεφαλιά του Κατσουράνη στο 38΄, ενώ ο Έλληνας μέσος απείλησε εκ νέου στο 45΄με εξαιρετικό μακρινό σουτ. Γενικότερα το πρώτο ημίχρονο ήταν σε γενικές γραμμές κακό με την ένταση και τα πολλά φάουλ να εμποδίζουν τον ρυθμό.
 Λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδύτηρια σημειώθηκε η πρώτη αμφισβητούμενη φάση. Ο Τοροσίδης βρίσκει την μπάλα με το κεφάλι και μετά με το χέρι εντός περιοχής με τον Καλόπουλο να βλέπει επιθετικό φάουλ του Νίνη που δεν υπήρξε ποτέ.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς ήταν εντελώς διαφορετικό. Οι παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα μπήκαν αποφασισμένοι να ανατρέψουν την κατάσταση και “έπιασαν από τον λαιμό” τους αντιπάλους τους.Τα σουτ του Νίνη στο 51΄και του Σισέ στο 53΄ήταν η προειδοποίηση για αυτό που ερχόταν. Στο 58΄ο Λέτο εκτέλεσε το φάουλ, η πορεία της μπάλας ξεγέλασε τον Πάρντο και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1. Οι φιλοξενούμενοι πήραν ολοκληρωτικά τα ηνία του αγώνα και στο 68΄ο Πάρντο νίκησε στο τετ α τετ τον Σισέ, ενώ ο Βέλγος με την βοήθεια του δοκάριου έσωσαν τον Ολυμπιακό και στο 62΄μετά από κεφαλιά του Γάλλου.
 
Η είσοδος του Ζαϊρί στο 78΄έδωσε πνοή στους “ερυθρόλευκους” που με πρωταγωνιστή τον Βέλγο έχασαν την σημαντικότερη ευκαιρία τους δύο λεπτά αργότερα. Εξαιρετική σέντρα από τον Ζαϊρί, ο Τζιμπούρ κατέβασε τη μπάλα αλλά καθυστέρησε δίνοντας την ευκαιρία στον Σαριέγκι να προλάβει και να κάνει την προβολή στο σουτ.
 
Η φάση του αγώνα όμως έγινε στο 82΄. Ο Κατσουράνης σκοράρει καλυπτόμενους από τρεις “ερυθρόλευκους” αλλά ο διαιτητής ακυρώνει το γκολ που θα έφερνε τα πάνω κάτω. Κι ενώ το γκολ για τους “πράσινους” φαινόταν θέμα χρόνου, ο Ζαϊρί έκανε την σέντρα ο Ντουντού πήρε την κεφαλιά και ο Τζιμπούρ από κοντά έγραψε το τελικό 2-1 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Πάντως και αυτή η φάση σηκώνει αρκετή κουβέντα καθώς φαίνεται να επηρεάζει την έξοδο του Τζόρβα η κίνηση του Πάντελιτς, ο οποίος ήταν ακάλυπτος.
 
Τα νεύρα ήταν αρκετά στη συνέχεια με τους παίκτες των δύο ομάδων να γίνονται ένα κουβάρι. Ο Τάσος Μητρόπουλος αποβλήθηκε από τον πάγκο των Πειραιωτών, ενώ την απευθείας κόκκινη κάρτα είδε ο Τοροσίδης για κουτουλιά! στον Λέτο.
 
Το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης βρήκε δεκάδες οπαδούς των γηπεδούχων να εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο και να προπηλακίζουν τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Αφού αυτοί φυγαδεύτηκαν πανηγύρισαν με τους παίκτες της δικής τους ομάδας τη νίκη που φέρνει τον Ολυμπιακό αγκαλιά με τον τίτλο.
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Ραούλ Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Ιμπαγάσα, Μοδέστο, Ριέρα (90' Πάντελιτς), Μιραλάς (78' Ζαϊρί), Φουστέρ (62' Ντουντού), Τζεμπούρ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Λέτο, Νίνης (68' Γκοβού), Σισέ

 

 Το LIVE του αγώνα

Εισβολή οπαδών στο φινάλε που κινήθηκαν απειλητικά προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού

Μετά από 7 λεπτά καθυστερήσεων το ντέρμπι τελειώνει με τον Ολυμπιακό νικητή.

90+5΄Απευθείας κόκκινη κάρτα στον Τοροσίδη για κουτουλιά στον Λέτο. Κίτρινη είδε ο Αργεντινός.

Τρία λεπτά ήταν οι καθυστερήσεις, βρισκόμαστε ήδη στο 5ο

Ένταση μετά το γκολ. Αποβάλλεται ο Τάσος Μητρόπουλος μετά την γενική σύρραξη.

90+1΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Μετά την σέντρα του Ζαϊρί ο Ντουντού πήρε την κεφαλιά, ο Τζιμπούρ έκανε το κοντρόλ και από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

90΄Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Πάντελιτς στη θέση του Ριέρα.

82΄Ο Κατσουράνης από κοντά σκοράρει αλλά το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ. Το ριπλέι δεν δικαιώνει τον βοηθό.

81΄Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Σιμάο αντί του Καραγκούνη.

80΄Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Καταπληκτική τρίπλα από τον Ζαϊρί και σέντρα για τον Τζιμπούρ, ο οποίος καθυστερεί και ο Σαριέγκι με προβολήσώζει τον Παναθηναϊκό.

78΄Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Ζαϊρί στη θέση του Μιραλάς.

74΄Σουτ στην κίνηση από τον Μοντεστό, η μπάλα άουτ.

72΄Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Μετά εξαιρετική προσπάθεια ο Λέτο βγάζει τη σέντρα, ο Σισέ μόνος του παίρνει την κεφαλιά ο Πάρντο με την βοήθεια του δοκαριού σώζουν τον Ολυμπιακό.

69΄Μακρινό σουτ του Ριέρα, εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Τζόρβας

68΄Εξαιρετική κάθετη πάσα του Λέτο βγάζει τετ α τετ τον Σισέ όμως ο Πάρντο θα τον νικήσει.

67΄Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Γκοβού στη θέση του Νίνη.

66΄Ο Παναθηναϊκός βγήκε ωραία στην αντεπίθεση, ο Σισέ έκανε το διαγώνιο σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε στον Αβραάμ και έφυγε πλάγιο.

63΄Δυνατό σουτ του Ριέρα, διώχνει ο Τζόρβας.

Ο Βραζιλιάνος πάει στη θέση του Ιμπαγάσα και ο Αργεντινός πίσω από τον Τζιμπούρ.

61΄Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Ντουντού αντί του Φουστέρ.

58΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λέτο, η μπάλα περνάει από όλους και καταλήγει στα δίχτυα με τον Πάρντο να μην αντιδρά σωστά.

53΄Κάθετη πάσα του Νίνη, ο Σισέ σουτάρει αμέσως υπό την πίεση του Τοροσίδη, η μπάλα φεύγει άουτ.

Όπως και στο πρώτο έτσι και στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έχουν μπει καλύτερα.

51΄Μακρινό σουτ του Νίνη, η μπάλα ψηλά πάνω από τα δοκάρια.

46΄Έναρξη β΄ ημιχρόνου. Χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες.

Ένταση στη φυσούνα ανάμεσα σε Βύντρα και Τζιμπούρ.

Ημίχρονο 0-0

45+3΄Εξαιρετικό μακρινό σουτ του Κατσουράνη, η μπάλα φεύγει μόλις άουτ.

45+2΄Σουτ του Καραγκούνη έξω από την περιοχή, η μπάλα περνάει άουτ.

Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις

44΄Ο Παναθηναϊκός ζήτησε πέναλτι για χέρι του Τοροσίδη μέσα στην περιοχή μετά από κεφαλιά του αμυντικού του Ολυμπιακού. Ο Καλόπουλος έδωσε επιθετικό φάουλ του Νίνη στον Τοροσίδη, ωστόσο δεν υπάρχει καμία επαφή μεταξύ των δύο ποδοσφαιριστών.
39΄Οι παίκτες του Ολυμπιακού "έκρυψαν" τη μπάλα με τον Σπυρόπουλο να προλαβαίνει την τελευταία στιγμή τον Τζιμπούρ και να παραχωρεί κόρνερ.

38΄Μετά την σέντρα του Βύντρα ο Κατσουράνης έκανε ωραία κίνηση και πήρε την κεφαλιά αλλά ο Πάρντο μπλόκαρε.

20 φάουλ , 10 για κάθε ομάδα σε 36 λεπτά.

35΄Πολλά φάουλ στα τελευταία λεπτά.

28΄Πρώτη τελική προσπάθεια για τον Παναθηναϊκό. Μετά την σέντρα του Βύντρα η αδύναμη κεφαλιά του Σισέ κατέληξε στα χέρια του Πάρντο.

Μετά το γκολ ο Λέτο άλλαξε πλευρά με τον Νίνη, ώστε να πέσει στον Ραούλ Μπράβο.

Νέα κοκορομαχία ανάμεσα σε Τοροσίδη και Σισέ μετά το γκολ. Αν συνεχίσουν έτσι δεν την γλιτώνουν την κάρτα.

20΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο Ιμπαγάσα εκτέλεσε πανέξυπνα το φάουλ για τον Μιραλάς ο οποίος με δυνατό διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Κίτρινη κάρτα στον επιθετικό του Ολυμπιακού για τον πανηγυρισμό.
Μετά το πρώτο πεντάλεπτο ο Ολυμπιακός ισορρόπησε αλλά δεν δεν έχει κάνει το συνηθισμένο δυνατό ξεκίνημα στο γήπεδο του.

15΄Καλό διαγώνιο σουτ του Μιραλάς, η μπάλα θα περάσει άουτ.

13΄Νέα νεύρα ανάμεσα σε Τοροσίδη και Σισέ αυτή τη φορά.

12΄Νεύρα ανάμεσα σε Νίνη και Ραούλ Μπράβο.

7΄Κεφαλιά του Μέλμπεργκ μετά το κόρνερ η μπάλα φεύγει πάνω από τα δοκάρια χωρίς να ανησυχήσει ο Τζόρβας.

5΄Αναγνωριστικό το ματς στο ξεκίνημα με τον Παναθηναϊκό να έχει ξεκινήσει καλύτερα.

Μετά από 10λεπτη καθυστέρηση το ντέρμπι ξεκινά με τον Ολυμπιακός να βρίσκεται στη σέντρα.

Ο Τζόρβας φεύγει από την εστία του καθώς έπεσαν καποια καπνογόνα εκεί κοντά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Μπράβο, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ιμπαγάσα, Μοντεστό, Φουστέρ, Μιραλάς, Ριέρα, Τζιμπούρ

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Λέτο, Νίνης και Σισέ.
 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλόπουλος (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Τρύφωνας (Κέρκυρας)

Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στην είσοδο των δύο ομάδων. Καθυστέρηση στην έναρξη λόγω των χιλιάδων δακρυγόνων.

 Βαλβέρδε: Η διαφορά των 10 βαθμών δεν δείχνει ένα ματς αλλά την πορεία του πρωταθλήματος

Ο προπονητής του Ολυμπιακού κατέκρινε την κουβέντα για την διαιτησία, μίλησε για τύχη και τόνισε πως δεν έχει ακόμη τελειώσει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ερνέστο Βαλβέρδε:

Για το παιχνίδι
«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι αλλά μετά την ισοφάριση είχαμε δέκα δεκαπέντε λεπτά  άσχημα γιατί ο αντίπαλος πήρε το κέντρο. Εκείνοι είχαν πολύ καλή ευκαιρία με τον Σισέ, μετά και εμείς. Το ματς πήγαινε για την ισοπαλία. Ήμασταν καλοί,  βγήκαμε μπροστά και αυτοί είχαν κλειστεί πίσω. Είχαμε την τύχη να βάλουμε ένα γκολ στο τέλος».

Για τα επεισόδια στο τέλος
«Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που έγινε στο φινάλε. Δεν μας αρέσει όταν παίζουμε εμείς εκτός άρα δεν μας αρέσει και εδώ. Δεν είναι ωραίο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει αντιπαλότητα αλλά είναι ένα παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο το ελληνικό είναι όπως είναι και πρέπει να το δεχτώ. Ήρθα εδώ για να δουλέψω».

Για τα λεγόμενα του Φερέιρα
«Ο καθένας βλέπει τα καλά της ομάδας του. Εμείς προσπαθήσαμε από την αρχή να πάρουμε την νίκη. Μας ισοφάρισαν σε φάση που δεν ήταν καν σουτ για γκολ. Σε τέτοια ματς ίσως τα ματς να κρίνονται από μακρινά σουτ. Σε εμάς χαμογέλασε στο τέλος η τύχη».

Για το αν πίστεψε ότι μπορεί να χάσει και το αν το +10 είναι δίκαιο
«Ναι φοβηθήκαμε αλλά πιστεύαμε ότι θα έρθει η ισοπαλία. Όχι ότι θα χάσουμε. Αυτές οι σκέψεις δεν σημαίνουν και τίποτα. Στο ΟΑΚΑ δεν πέρασε από το μυαλό μας ότι θα χάναμε και όμως χάσαμε. Σήμερα αν δεν πιστεύαμε στην νίκη δεν θα βάζαμε το γκολ. Η διαφορά των δέκα βαθμών δεν δείχνει ένα ματς αλλά την πορεία του πρωταθλήματος».

Για τις τρεις φάσεις που φωνάζει ο Παναθηναϊκός:
«Εδώ είμαστε πολύ εξαρτημένοι από τι συμβαίνει από τις αμφισβητούμενες φάσεις. Αντί να ασχολούμαστε με το παιχνίδι ασχολούμαστε με τους διαιτητές. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθούμε να επισκιάσουμε μια νίκη. Δεν ξέρω τι έχει γίνει στις φάσεις αυτές. Θα σας το πω όταν το δω. Ασχολούμαι με την ομάδα μου και σας εγγυώμαι ότι δεν βρίσκομαι πάνω από την τηλεόραση για να δω τις φάσεις».

Για τον Ιμπαγάσα
«Σήμερα δεν είχαμε τους συνδυασμούς που θα θέλαμε. Εκεί είναι σημαντικός ο Ιμπαγάσα. Με την ένταση του ματς, με τα νεύρα, τις διακοπές, κάνουν κακό στο να έχεις ρυθμό και παίζουν οι παίκτες περισσότερο με ψυχή και καρδιά. Έτσι χάνεται ο έλεγχος».

Για τον τίτλο
«Δεν είμαστε ακόμη πρωταθλητές. Πήραμε ένα ντέρμπι. Αυτός είναι ο κίνδυνος το οτι ο κόσμος πιστεύει ότι τελείωσε».

Έξαλλος ο Φερέιρα - “Είδατε όλοι τι έγινε”
Καζάνι που βράζει είναι ο Παναθηναϊκός μετά την διαιτησία του Καλόπουλου στο ντέρμπι, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

"Είμαι εδώ μόνο και μόνο από σεβασμό προς εσάς. Δεν έχω κανένα σχόλιο. Τελείωσε ένα ματς που θα έπρεπε να έχουμε πάρει και τελικά χάσαμε. Τα είδατε όλα και έχετε την ευθύνη να τα γράψετε. Περιμένω και από την ομοσπονδία να πάρει αποφάσεις μετά από αυτό που έγινε με τους οπαδούς στο τέλος", ήταν τα λόγια του προπονητή του τριφυλλιού που αποχώρησε αγανακτισμένος.

Μαρινάκης: 2-1 αντί για 5-1!

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Κατά την αποχώρηση του από το “Γ. Καραϊσκάκης” ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους: “Γιατί σας βλέπω με κατεβασμένα μούτρα; Ο Ολυμπιακός δηλαδή δεν μπορεί να νικήσει στο 92’; Ηρθε 2-1 αντί για 5-1”.


 Γόντικας: Κλοπή και αλλοίωση αποτελέσματος - Χτυπήθηκαν 4 παίκτες του Παναθηναϊκού!

Έξαλλος με την διαιτησία του ντέρμπι ήταν ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκός μετά το ματς που αναφέρθηκε και σε τραυματισμούς ποδοσφαιριστών από την εισβολή οπαδών.

“Ξεκάθαρη κλοπή και ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Μόνο αυτές οι λέξεις αντικατοπτρίζουν όσα έγιναν σήμερα.
Για μας το κέρδισε το ματς ο Παναθηναϊκός 1-2. όλη η Ελλάδα είδε ποια ήταν η ομάδα μέσα στο γήπεδο. Όταν ήρθε ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ δεν έγινε το παραμικρό.
 
Στην φυσούνα χτυπήθηκαν 4 αθλητές του Παναθηναϊκού και αυτό το πιστώνεται ο Ολυμπιακός. Είναι απαράδεκτο αυτό που έγινε. Δεν με ενδιαφέρει αν μπορούν ή δεν θέλουν κάποιοι να κάνουν την δουλειά τους. Έχουμε παράπονα από τους λεγόμενους άρχοντες του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε 2-1. Όλα τα άλλα είναι στην σφαίρα της φαντασίας”, είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γόντικας.
 
Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλουν από την "πράσινη" ΠΑΕ οι παίκτες που χτυπήθηκαν είναι οι Νίνης, Καντέ, Σαριέγκι και Σισέ.
 Σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Τζιμπρίλ Σισέ ανακοίνωσε πως αποχωρεί το καλοκαίρι, ενώ στη συνέχεια είχε έντονη λογομαχία με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

“Βόμβα” Σισέ: Δεν μένω στην Ελλάδα με αυτές τις συνθήκες! – Λογομαχία του Γάλλου με τον Μαρινάκη!

Είδαμε ποια ήταν η καλύτερη ομάδα. Εγώ το είδα κι όλοι το είδαν. Το γκολ, που βάλαμε εμείς ήταν έγκυρο και του Ολυμπιακού δεν ήταν έγκυρο. Θα μιλήσω προσωπικά γιατί μιλάει η καρδιά.

Ήρθα στην Ελλάδα για να παίξω ποδόσφαιρο κι όχι για να με κυνηγάνε να μου κόψουν το κεφάλι. Αυτή είναι η δεύτερη φορά και είναι αρκετά. Όταν ήρθα, γνώριζα ποια είναι η κατάσταση αλλά δεν ήθελα να τα πιστέψω. Ήταν ένα παιχνίδι, που έπρεπε να το κερδίσουμε και το κερδίσαμε. Το ξέρετε κι εσείς αυτό. Υπήρχε, όμως, ένας άνθρωπος που αποφάσισε ότι δεν το κερδίσαμε. Θα πάρω τις αποφάσεις μου. Είναι οι τελευταίοι μήνες που με βλέπετε στην Ελλάδα, δεν μπορώ να παραμείνω υπό αυτές τις συνθήκες», ήταν τα λόγια του Γαλλου φορ.

Φεύγοντας τον Γάλλο σταμάτησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης λέγοντας του: "Θα τα πούμε του χρόνου" για να πάρει την απάντηση: " Είσαι γελασμένος αν θα πιστέυεις πως θα είμαι εδώ του χρόνου". Στη συνέχεια φέρονται οι δύο άνδρες να ανταλλάσουν κάποιους ύβρεις με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να διαψεύδει το γεγονός.

Γκολ και φάσεις από το ντέρμπι των αιωνίων

newsit.gr

 

 

 

>