lefkada-news

Ιντερ - Μπάγερν: Μόνος μπροστά ο Ετό--Με τεράστιες απουσίες η Γιουνάιτεντ στο Βελοντρόμ


 Επανάληψη του περσινού νικηφόρου τελικού οι δύο αγώνες με τη Μπάγερν και στην Ιντερ θέλουν να συνεχίσουν έτσι.
Στα της ενδεκάδας, μοναδικές λύσεις στην επίθεση απέμειναν οι Ετό και Πάντεφ. Λογικά θα ξεκινήσει μόνο ο Ετό, με τους Σνέιντερ και Στάνκοβιτς πίσω του, ενώ αίνιγμα είναι η θέση του αρχηγού Ζανέτι, μάλλον θα πάει στα χαφ με τον Κίβου να παίρνει το αριστερό άκρο. Επιστρέφει μετά από 20 μέρες αποχής ο Λούσιο και θα πάρει λογικά τη θέση του άπειρου Ρανόκια, με τον Κόρντομπα στο κέντρο της άμυνας.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν τόσο ο Ιβιτσα Ολιτς, όσο και οι σταρ του παρελθόντος, Γκερντ Μίλερ και Αντρέας Μπρέμε! Οχι, οι δύο τελευταίοι δεν πρόκειται να αποτελέσουν τους... άσους στο μανίκι τους Φαν Χάαλ στο τερέν του «Μεάτσα», αλλά ταξίδεψαν στο Μιλάνο για ψυχολογικούς λόγους – δείγμα του πόσο διψασμένη είναι η Μπάγερν για διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ έπειτα από τη διαφαινόμενη αποτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα. Το γεγονός ότι ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με την Ντόρτμουντ στην Μπουντεσλίγκα ουδόλως επηρεάζει τη σκέψη των Βαυαρών πριν από το μεγάλο ραντεβού.

contra.gr

Με τεράστιες απουσίες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Βελοντρόμ


Με μεγάλα προβλήματα θα παραταχθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Γαλλία για τον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα στη Μαρσέιγ. Πέντε παίκτες έμειναν εκτός αποστολής για τους «κόκκινους» διαβόλους».

Αναλυτικά, ο Άντερσον, ο Ρίο Φέρντιναντ, ο Ράιαν Γκιγκς, ο Τζόνι Έβανς και ο Μάικλ Όουεν, έμειναν εκτός, λόγω προβλημάτων, και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα εξηγήσει στη διάρκεια της ημέρας ποιά ακριβώς είναι η κατάστασή τους.

Ο Φέρντιναντ δεν έχει αγωνιστεί από τις 5 Φεβρουαρίου όταν και τραυματίστηκε στην κνήμη, ο Έβανς έχει πρόβλημα στον αστράγαλο, ενώ ο Γκιγκς και ο Όουεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι, όμως τώρα αποκλείστηκαν. Το μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται στην άμυνα, όπου δίπλα στον Βίντιτς αναμένεται να ξεκινήσει ο Κρις Σμόλινγκ.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι έφηβοι Κινγκ και Τιούνικλιφ.

matchmoney.com

>