lefkada-news

Νίκησε η Μπάγερν, όλα ανοιχτά για Μαρσέιγ και Μάντσεστερ

Με τέρμα του Γκόμεζ στις καθυστερήσεις η Μπάγερν Μονάχου πέρασε από το «Τζουζέπε Μεάτσα», με 1 - 0 επί της Ίντερ. Παράλληλα στο 0 - 0 έμειναν Μαρσέιγ και Μάντσετερ Γιουνάιτεντ στη Γαλλία.

Ίντερ - Μπάγερν 0 - 1

Η Μπάγερν κατέφερε να «κλέψει» τη νίκη από την Ίντερ, μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης του Μιλάνο.

Οι Γερμανοί σε μία αντεπίθεση τους με τον Ρόμπεν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφεραν να πάρουν το διπλό./

Ο Ολλανδός έκανε το μαρκινό σουτ, με τον Ζούλιο Σέζαρ να μην αποκρούει σωστά και τον Γκόμεζ στην επαναφορά να δίνει την σπουδαία αυτή νίκη στην ομάδα του, που της χρίζοντάς την παράλληλα το φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ίντερ (Λεονάρντο): Σέζαρ, Μαϊκόν, Λούσιο, Τσίβου, Ζανέτι, Καμπιάσο, Μότα, Ρανάκια (74’ Κάρχα), Στάνκοβιτς, Σνάιντερ, Ετό.

Μπάγερν (Φαν Χάαλ): Κραφτ, λαμ, Τίμοτσουκ, Σβαστάινγκερ, Πράνιτς (38’ Μπρένα), Μπανταστούμπερ, Γκουστάβο, Ρομπέν, Μίλερ, Ριμπερί.

Μαρσέιγ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0 - 0

Όλα στο μηδέν έμειναν στο Βελοντρόμ. Μαρσέιγ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς εν όψει της ρεβάνς στο Ολντ Τράφορντ καθώς το τελικό 0 - 0 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα.

Με αμυντικά σχήματα και οι δύο ομάδες δεν προσέφεραν θέαμα, ενώ δεν υπήρξε και κάποια κλασσική ευκαιρία.

Μαρσέιγ: Μαντανά, Χέινζε, Νταβαρά, Ελ Μπιά, Καμπαρέ, Φανί, Σισέ (71’ Σεϊρού), Γκονζάλες, Άγιου, Μπραντάο, Βαλμπουενά.
Μάντσεστερ Γ.: Φαν Ντε Σαρ, Οσέι, Σμόλινγκ, Βίντιτς, Εβρά, Κάρικ, Φλέτσερ, Ρούνεϊ, Γκόμπσον (73’ Σκόουλς), Κάρικ. Λουίς Κάρλο, Μπερμπάτοφ.

>