lefkada-news

Πλέι-οφ: Ισόπαλο το ντέρμπι, κερδισμένος ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ περνώντας νικηφόρα (2-1) από το Πανθεσσαλικό Στάδιο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου, ήταν ο κερδισμένος της 2ης αγωνιστικής των πλέι-οφ. Έφτασε τους 6 βαθμούς, έναντι 5 της ΑΕΚ και 4 του Παναθηναϊκού. Με γηπεδούχο τον ΠΑΟ, το αθηναϊκό ντέρμπι έληξε ισόπαλο (1-1). Στην ουρά χωρίς βαθμό ο Ολυμπιακός Βόλου. Την Κυριακή θα παίξουν, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός Βόλου-Παναθηναϊκός.

Στον Βόλο, ο ΠΑΟΚ ήταν πιο αποτελεσματικός και εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της θεσσαλικής ομάδας. Σκόραρε πρώτα με τον Βιεϊρίνια (33`) και ακολούθως με τον Σαλπιγγίδη, ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Μαρτίν (62`). Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός Βόλου αν τερματίσει τελευταίος στα πλέι-οφ, για να κερδίσει εισιτήριο στο Γιουρόπα Λιγκ θα πρέπει  να βγουν πρώτοι (στα πλέι-οφ) ο ΠΑΟΚ ή ο Παναθηναϊκός. Αν τερματίσει πρώτη η ΑΕΚ, τότε το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ κερδίζει ως φιναλίστ του Κυπέλλου ο Ατρόμητος.

Στο “άδειο” για ντέρμπι Ολυμπιακό Στάδιο (8.900 ειστήρια), η ΑΕΚ αιφνιδίασε στο 2ο λεπτό τον Παναθηναϊκό και άνοιξε το σκορ με τον Λεονάρντο. Στο 24` ο Μπλάνκο έστειλε την μπάλα σε ...λάθος εστία και ισοφάρισαν οι “πράσινοι”. Ο Μπλάνκο που φέρεται να είναι μετεγγραφικός στόχος του “τριφυλλιού”, χειροκροτήθηκε από φίλους των “πρασίνων” τη στιγμή της αντικατάστασής του! Ανοιχτό ματς, με ευκαιρίες κι από τις δυο ομάδες και τον Τζόρβα στο τέλος με δυο μεγάλες αποκρούσεις (89` Καφές, 90` Ντιόπ) να σώζει έναν βαθμό για τον Παναθηναϊκό. Έντονες αποδοκιμασίες στα τελευταία λεπτά από τους οργανωμένους των “πρασίνων”.

2011-05-13

enet.gr

>