lefkada-news

Φινάλε ...κωμωδία στα πλέι-οφ με δυο “φιλικά”

Φινάλε ...κωμωδία στα πλέι-οφ, με τη διεξαγωγή δυο αγώνων που είχαν περισσότερο φιλικό χαρακτήρα. Ο Παναθηναϊκός θριάμβευσε στο ΟΑΚΑ με δυο γκολ (2-0) του Σισέ μιας ΑΕΚ που δεν στήριξε με την εμφάνισή της την ένσταση η οποία πλέον πάει στο καλάθι των αχρήστων. Ο Ολυμπιακός Βόλου, που ήθελε οπωσδήποτε ...ήττα για να βγει στην Ευρώπη, “έφαγε” πέντε γκολ στην Τούμπα (5-1) από τον ΠΑΟΚ, η πιο βαριά ήττα της θεσσαλικής ομάδας στο τελευταίο ματς της χρονιάς.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπως αποδείχτηκε ενδιαφέρον για το ματς είχε μόνον ο Παναθηναϊκός. Από το α` ημίχρονο με τις ευκαιρίες που έχασε έδειξε τις διαθέσεις του, στο δεύτερο με τα δυο τελευταία γκολ του Τζιμπρίλ Σισέ (58` 67`) στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθάρισε το ματς και τη συμμετοχή στους καλοκαιρινούς προκριματικούς του Τσάμπιονς Λιγκ. Τραγική εμφάνιση από την ΑΕΚ, με ακατανόητες επιλογές από τον Χιμένεθ (εκτός 18άδας Ντιόπ, Μανωλάς και Λεονάρντο), δεν κυνήγησε ούτε την ισοπαλία για να έχει νόημα η ένσταση κατά του Ολυμπιακού Βόλου.

Μετά το τέλος του αγώνα, Χιμένεθ και Αδαμίδης ανακοίνωσαν στους παίκτες ότι ο Ισπανός κόουτς θα συνεχίσει στην ΑΕΚ και τη νέα σεζόν.

Στην Τούμπα, ο παραλογισμός σ` όλο του το μεγαλείο. Ο ΠΑΟΚ σάρωσε με 5-1, αλλά στο τέλος οι παίκτες του αποχώρησαν κατηφείς, διότι ήταν μια νίκη χωρίς αντίκρυσμα. Αντιθέτως για πρώτη φορά στα χρονικά μια ομάδα κάθεται και “τρώει” 5 γκολ και στο τέλος πανηγυρίζει! Ο  Ολυμπιακός Βόλου μπήκε με σαφή διάθεση να χάσει, διότι αν έπαιρνε έστω ισοπαλία και την ίδια στιγμή κέρδιζε στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ, θα έχανε το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ, το οποίο και θα κέρδιζε ο Ατρόμητος. Δυο γκολ έβαλε ο Σαλπιγγίδης (1` 51`) και από ένα οι Βιεϊρίνια (12`), Αρίας (39`), Μουσλίμοβιτς (67`). Για τον Βόλο, ο Μαρτίν με πέναλτι (83`).

enet.gr

>