lefkada-news

Παίζει με ΠΑΟΚ ο Μιραλάς,

Στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε τέθηκε ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και θα παίξει κανονικά στο πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου την Τετάρτη (18:00) στο Καραϊσκάκη. Στον αντίποδα, δεν γυμνάστηκε, λόγω ίωσης ο Κρίστιαν Νέμεθ, ενώ ο Νταβίντ Φουστέρ υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν ότι θα μείνει μία εβδομάδα εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ευχάριστα ήταν τα μαντάτα για τον τεχνικό του Ολυμπιακού από την πρωινή προπόνηση της ομάδας. Ο Βαλβέρδε είδε με ικανοποίηση τον Μιραλάς να μετέχει κανονικά στο πρόγραμμα και να τίθεται στην διάθεσή του, όπως και ο Χολέμπας.

Στον αντίποδα, ο Νέμεθ ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης, λόγω της εξάντλησης που είχε από την ίωση που τον ταλαιπώρησε και πιθανότατα θα χάσει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ντουντού, του οποίου η κατάσταση έχει παρουσιάσει βελτίωση, συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Μια εβδομάδα εκτός δράσης θα παραμείνει ο Φουστέρ, όπως έδειξαν οι εξετάσεις που υποβλήθηκε.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Νταβίντ Φουστέρ υποβλήθηκε σήμερα, στο Θεραπευτήριο Metropolitan, σε μαγνητική τομογραφία και σε υπερηχογράφημα.

»Από τα αποτελέσματα των εξετάσεων διαπιστώθηκε ότι έχει μια μικρή διάταση με ελαφρύ οίδημα στην έσω κεφαλή του γαστροκνημίου δεξιά. Υπολογίζεται ότι θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας για διάστημα περίπου μιας εβδομάδας».

>