lefkada-news

Το εναλλακτικό προεδρικό σενάριο του ΠΑΟ και οι Τούρκοι για τον Σισέ!

Ολοένα και λιγοστεύουν οι επιλογές στον Παναθηναϊκό, για την προεδρία της ομάδας, έστω μέχρι το καλοκαίρι, μετά και τις συνεχείς αρνήσεις από όλα τα... βαριά χαρτιά των μετόχων. Πρώτο φαβορί να προωθηθεί ο Γόντικας, την ώρα που κυκλοφορεί και το σενάριο επιστροφής του Καπετάνιου!

Το επικρατέστερο σενάριο αυτήν τη στιγμή, θέλει τον Δημήτρη Γόντικα να αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου ως το καλοκαίρι, με τους Νίκα, Πολέμη στη διοικούσα επιτροπή. Αυτό αν δεν προχωρήσει του Παναγιώτη Δάβαρη, που μπορεί να έχει βάλει συνολικά 5 εκατομμύρια ευρώ στον Παναθηναϊκό, αλλά και δε φαίνεται να θέλει να εμπλακεί με τα διοικητικά της πράσινης ΠΑΕ.

Ενα από τα πιο... τρελά σενάρια που κυκλοφόρησε όμως, έχει να κάνει με την επιστροφή του Γιώργου Βαρδινογιάννη στην προεδρία, μέχρι νεοτέρας! Κι αν η οικογένεια Βαρδινογιάννη έχει διαμηνύσει πως θέλει να λειτουργεί ως μειοψηφία, δεν αποτρέπει αρκετούς από τους μετόχους να προτείνουν τον ιστορικό πρόεδρο της ομάδας για το τιμόνι της ΠΑΕ, καθώς διαθέτει το εκτόπισμα, αλλά και την προσωπικότητα, για τη συγκεκριμένη θέση.

Το ίδιο σενάριο θέλει τον Καπετάνιο να έχει στο πλευρό του ως αντιπροέδρους τους Γόντικα και Μαυροκουκουλάκη. Παρόλα αυτά, το εν λόγω ενδεχόμενο είναι σε επίπεδο σεναρίου, καθώς ούτε ο ίδιος έχει εκφράσει επιθυμία επιστροφής, αλλά ούτε και του έχει γίνει πρόταση βέβαια. Οπως και να `χει, η Πέμπτη (20/01) είναι ιδιαίτερα κομβική μέρα για την προεδρία της ΠΑΕ, τουλάχιστον ως το καλοκαίρι.

Γαλατά για Σισέ!

Την ίδια ώρα, ακόμα μία ομάδα προστέθηκε σε αυτές που θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Τζιμπρίλ Σισέ και πρόκειται για τη Γαλατασαράι. Οι τούρκοι φέρονται να παρακολουθούν στενά την περίπτωση του γάλλου στράικερ, για την οποίο είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση ύψους επτά εκ. ευρώ!

Ποσό που βέβαια δεν ικανοποιεί το «τριφύλλι», την ώρα που η ομάδα της Κωνσταντινούπολης πάντως, έχει τη δυνατότητα και την ευρωστία να διαπραγματευτεί με ακόμα μεγαλύτερες προτάσεις.

Γκέρα: Ξέρω για Παναθηναϊκό

Παράλληλα, ο διεθνής ούγγρος μέσος της Φούλαμ, Ζόλταν Γκέρα, μίλησε στην εφημερίδα της πατρίδας του, Nemzeti Sport, για την καριέρα του στην Αγγλία, αλλά αποκάλυψε και ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτησή του!

«Εχω ακούσει για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και είναι καλό να είναι το όνομά σου συνδεδεμένο με έναν φημισμένο σύλλογο όπως είναι αυτός» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αθήνα 18/1/2011

Από newsit.gr

>