lefkada-news

Ψήφος εμπιστοσύνης από Μαρινάκη σε Πάντελιτς και Πάρντο

Με πλατιά χαμόγελα αποχώρησαν ο Μάρκο Πάντελιτς και ο Ούγκο Πάρντο από το γραφείο του Βαγγέλη Μαρινάκη το απόγευμα της Πέμπτης (27/1) αφού λίγο νωρίτερα είχαν ακούσει τον ισχυρό άνδρα των “ερυθρολεύκων” να τους δηλώνει την πρόθεσή του να παραμείνουν στον Ολυμπιακό.
Τέλος στις φημολογίες που ήθελαν τους δυο παίκτες να αποχωρούν μέχρι το καλοκαίρι από το Ρέντη φρόντισε να βάλει ο Βαγγέλης Μαρινάκης καλώντας τους ίδιους για να τους εκφράσει την εμπιστοσύνη προς τα πρόσωπά τους. “Μας είσαι απαραίτητος. Ούτε σκεφτόμαστε να σε παραχωρήσουμε . Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την προσφορά σου στην ομάδα και θέλουμε να συνεχίσεις στην ομάδα” φέρεται να είπε ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού στον Μάρκο Πάντελιτς με αφορμή τα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για παραχώρησή του σε γερμανική ομάδα.

Ανάλογη συζήτηση είχε και με τον Ούγκο Πάρντο που το καλοκαίρι ενεργοποιείται η οψιόν αγοράς με την Ραπίντ Βουκουρεστίου . “Μην ανησυχείς , σε πιστεύουμε μας έχεις αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους και θα καλύψουμε την οψιον το ερχόμενο καλοκαίρι για να σε κρατήσουμε κοντά μας” ήταν σύμφωνα με πληροφορίες τα λόγια του Βαγγέλη μαρινάκη προς τον τερματοφύλακα των “ερυθρολεύκων”.

*** Τον Γκαλίτσιο επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της ΑΕΛ. Οι Θεσσαλοί ζήτησαν τον ακραίο μπακ από τους Πειραιώτες και μένει να δούμε την απάντηση.

newsit
 

>