lefkada-news

CNN: Ποιοι θα είναι οι νικητές των Όσκαρ

Λίγες ώρες απομένουν για τη μεγάλη απονομή των βραβείων Όσκαρ αυτή την Κυριακή και οι προβλέψεις για τους μεγάλους νικητές «φουντώνουν». Το CNN τις συγκεντρώνει και σχηματίζει τη λίστα όσων θα φύγουν από την 83η τελετή των σημαντικότερων βραβείων του κινηματογράφου με το πολύτιμο αγαλματίδιο.


Όσκαρ Καλύτερης Ηθοποιού

Οι προβλέψεις συντείνουν ότι η Natalie Portman θα είναι η μεγάλη νικήτρια για την ερμηνεία της στο «Μαύρο Κύκνο», αν και μερικοί ποντάρουν στην Annette Bening για την ταινία «The Kids Are All Right».


Όσκαρ Καλύτερου Ηθοποιού

Ίσως πρόκειται για την κατηγορία που κανείς δεν έχει αμφιβολία για τον νικητή της. Ο Colin Firth με το «Λόγο του Βασιλιά» έχει σαρώσει όλα τα βραβεία και τις διακρίσεις της 7ης τέχνης.

 

Όσκαρ Καλύτερης Σκηνοθεσίας

Είναι η κατηγορία για την οποία η «ετυμηγορία» δεν είναι σαφής. Οι προβλέψεις μοιράζονται μεταξύ του Tom Hooper για το «Λόγο του Βασιλιά» και του David Fincher για το «Social Network».

Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας

Με μία Χρυσή Σφαίρα και ένα βραβείο SAG στο τσεπάκι, ο «Λόγο του Βασιλιά» έχει το προβάδισμα για να ανακηρυχτεί η καλύτερη ταινία της χρονιάς. Ωστόσο ο ανταγωνισμός με την ταινία για το Facebook παραμένει έντονος. Άραγε η παντοδυναμία του πιο δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου θα επισκιάσει την ιστορία του Βασιλιά της Βρετανίας Γεωργίου του 6ου που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυλισμού;

epikaira.gr

>