lefkada-news

Γέμισαν κατασκηνωτές οι όχθες του ποταμού

Το... αδιαχώρητο επικράτησε από την αρχή της εβδομάδας στο ρίβερ πάρτι, στο Νεστόριο της Καστοριάς, αφού ήδη όλες οι θέσεις του κάμπινγκ ήταν κατειλημμένες από την παραμονή της έναρξης του εναλλακτικού φεστιβάλ. Οι διοργανωτές έχουν εκδώσει ανακοίνωση ότι δεν είναι δυνατόν να δεχθούν άλλους κατασκηνωτές, παρά μόνο κοινό για τις συναυλίες.

Πράγματι τα τελευταία χρόνια οι εναλλακτικές διακοπές που συνδυάζουν οικονομία λόγω του κάμπινγκ αλλά και προτάσεις ψυχαγωγίας, όπως αυτές των συναυλιών, κερδίζουν μία όλο και μεγαλύτερη μερίδα του κοινού που θέλει να παραθερίσει, χωρίς να «αδειάσει» τελείως το πορτοφόλι του. Το ρίβερ πάρτι ξεκίνησε επίσημα την περασμένη Τετάρτη, όμως ήδη από την Τρίτη του βράδυ, μέρα του pre-party με καλεσμένους τους Koza Mostra, ήδη είχε φθάσει σε 100% πληρότητα. «Κάθε χρόνο σημειώναμε αυξητική πορεία, όμως φέτος φτάσαμε να ...``διώχνουμε`` κατασκηνωτές από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε με ενθουσιασμό στα πολύ οικονομικά εισιτήριά μας –μόλις 50 ευρώ για όλο το πενθήμερο και για όσους πρόλαβαν τα αρχικά εισιτήρια της προπώλησης 35 ευρώ. Αλλωστε έχουμε συγκεντρώσει πολλά και μεγάλα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής, αλλά και αγαπημένα συγκροτήματα από έξω», εξηγεί στον «Α» η Χαρά Ζούμα, υπεύθυνη επικοινωνίας της διοργανώτριας εταιρίας «2live». Η ίδια διευκρινίζει επίσης ότι όσοι έχουν προαγοράσει το εισιτήριο τους και έχουν συμπληρώσει την ηλεκτρονική δήλωση των στοιχείων τους μέσω διαδικτύου διατηρούν το δικαίωμα τοποθέτησης σκηνής, καθώς οι θέσεις τους έχουν κρατηθεί.

Για όλους τους υπόλοιπους που ήλπιζαν σε ένα δροσερό, γεμάτο μουσική, τριήμερο στις όχθες του Νεστόριου, προλαβαίνουν ακόμη να το απολαύσουν, αρκεί να εξασφαλίσουν διαμονή σε κοντινές περιοχές, στο Νεστόριο και την Καστοριά (στην ιστοσελίδα του 34ου ρίβερ πάρτι διατίθεται κατάλογος με ξενοδοχεία της περιοχής που μπορούν να αναζητήσουν διαδικτυακά οι ενδιαφερόμενοι).

Παράλληλα, το πρόγραμμα συνεχίζεται με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής και όχι μόνο. Συγκεκριμένα, σήμερα εμφανίζονται οι Νατάσσα Μποφίλιου, Nouvelle Vague, Αλκίνοος Ιωαννίδης και Σωκράτης Μάλαμας, αύριο τα Κίτρινα Ποδήλατα, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, η Χάρις Αλεξίου με τη Δήμητρα Γαλάνη και ο Φίλιππος Πλιάτσικας με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ενώ την Κυριακή η αυλαία θα πέσει με GAD, Goin` through, Μιχάλη Χατζηγιάννη και Vegas.

Οι τιμές των μονοήμερων εισιτηρίων για Παρασκευή και Σάββατο είναι 20 ευρώ, ενώ για την Κυριακή είναι 15 ευρώ. Προπώληση στη Θεσσαλονίκη γίνεται στο Public (Τσιμισκή 24) και στο Metropolis (Τσιμισκή 33), ενώ στην Καστοριά στο δημαρχείο της πόλης και στο δισκοπωλείο «Μελωδία» (Αθαν. Διάκου 2). Τέλος διαδικτυακά, με πιστωτική, στην ιστοσελίδα www.livetickets.gr.

ΧΑΪΔΩ ΣΚΑΝΔΥΛΑ

2012-08-04

agelioforos.gr

>