lefkada-news

“Έδεσαν” και φέτος επώνυμοι στο Μεγανήσι

Και φέτος το Μεγανήσι είχε την τιμητική του. Παρέλασαν από το νησί και ποιοι δεν παρέλασαν. Από γνωστά ονόματα του πενταγράμμου, της ναυτιλίας (Γιάννα Αγγελοπούλου, Μαριάνα Λάτση), των επιχειρήσεων (Καίσαρης), της show biz, (Ψινάκης, ο οποίος φιλοξενούνταν μαζί με τον Καίσαρη -των γνωστών κοσμηματοπωλείων- στη Θ/Γ της οικογένειας Λάτση ), της Τέχνης (Καλατράβα), μέχρι βουλευτές (Νάσος Αλευράς) και υπουργοί.

Η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου αφίχθη πρώτη στο νησί με το προσωπικό της ελικόπτερο, το οποίο αναγνώρισαν οι ντόπιοι στην παραλία Φανάρι, κόβοντας βόλτες πάνω από το Αλαφομύτι και το Νησόπουλο. Βέβαια εδώ …οι απόψεις διίστανται. Πάντως είναι γνωστό ότι το καταπράσινο Μεγανήσι αποτελεί έναν από τους αγαπημένους προορισμούς της οικογένειας, που επισκέπτεται σχεδόν κάθε χρόνο.

Βέβαια, η πρώτη εμφάνιση πρέπει να ήταν αυτή του ηθοποιού Κώστα Καζάκου μαζί με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου παρέα με γνωστό Μεγανησιώτη απολάμβανε το μεσημεριανό του σε ένα από τα ομορφότερα μέρη του Μεγανησιού, ενώ ένα “μάτι” συνέλαβε και τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ κ. Ευάγγελο Λιβιεράτο να απολαμβάνει το ουζάκι του στην καντίνα στο Φανάρι, έπειτα από μια δροσερή βουτιά, παρέα με φιλικό του ζευγάρι.


Στο νησί και ο Πλούταρχος που κόλλησε το … “σύνδρομο Δάντη“.

Ακόμα ο Ανδρέας Βγενόπουλος της Marfin με την οικογένειά του. Ο επιχειρηματίας “δεμένος” με το ταχύπλοό του στο Βαθύ δήλωνε μαγεμένος από τις ομορφιές του Ιονίου και ειδικά του νησιού. Άλλωστε, καθώς λένε, δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στο Μεγανήσι.

Στο νησί ήταν επίσης “δεμένοι” η Πέγκυ Ζήνα (είχε έρθει και πέρυσι) με τον κόρη της και τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα. Tις φωτογραφίες από το Μεγανήσι που ακολουθούν τις ανέβασε το ζεύγος στο twitter.

Φήμες θέλουν να έχει επισκεφθεί το Μεγανήσι και μια αρκετά πλούσια, ζωντανή και όμορφη ύπαρξη του παγκόσμιου τζετ σετ.

Ευχάριστα νέα για το Mεγανήσι που όμως θα πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται κατάλληλα την εικόνα του, κάτι που έχει σχέση με πολλά πράγματα που πρέπει επιτέλους να γίνουν με μακροπρόθεσμο σχεδιασμό και να επενεργήσουν θετικά και προσθετικά στην τοπική οικονομία του νησιού και όχι μόνο σε αυτήν. Πέρα δηλ. από την δικαιολογημένη φήμη του λόγω της μοναδικής του ομορφιάς, χρειάζεται και ουσία στον πρακτικό σχεδιασμό, ώστε να να μπορέσει αυτή να διατηρηθεί επί μακρόν και να δρα πολλαπλασιαστικά προς όφελος του ίδιου του νησιού, των επισκεπτών (απλών και επωνύμων) και των κατοίκων του.

Στη φωτό πάνω η Θ/Γ “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” της οικογένειας Λάτσης έξω από το λιμάνι στο Βαθύ όπου είχε ρίξει άγκυρα.

2012-08-21

http://meganisinews.eu

 

>