lefkada-news

Το τελευταίο πάρτυ του φετινού καλοκαιριού στο Copla

Με ένα μεγάλο αποχαιρετιστήριο πάρτυ που σηματοδοτεί την ημερολογιακή λήξη του φετινού καλοκαιριού, πρόκειται το COPLA beach bar-cafe να γιορτάσει συντροφιά  με τους πιστούς φίλους του, που κάθε καλοκαίρι ολοένα αυξάνονται.

Το event  που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25.08 θα ξεκινήσει από τις 4.00 το μεσημέρι και προβλέπεται να έχει  … ατελείωτη διάρκεια, καθώς ο Dj Nick Varon και ο  Dj dello που θα είναι στα Decks, ενδέχεται να ξεσηκώσουν μικρούς και μεγάλους.

Απολαύστε χορό, μουσική, πολύ κέφι και βουτιές στην πισίνα του Copla ή στην παραλία του Καθίσματος, συντροφιά με τον Αυγουστιάτικο ήλιο και την μεγάλη παρέα του Copla!

Λίγα λόγια για τον Dj Nick Varon

Ο Nick Varon ξεκίνησε το 2003 στο club Venue με τον Βασίλη Τσιλιχρήστο να του δίνει το residency του club.

Για 2 χρόνια θα εμφανιστεί διπλά στα κορυφαία ονόματα του πλανήτη όπως Paul Oakenfold, Paul Van Dyk, Sasha, Deep Dish, ,Armin Van Buuren, Hernan Cattaneo, Sander Kleinenberg, Timo Maas κ.α.

H πρόσκληση του Hernan Cattaneo για στις μελλοντικές εμφανίσεις του αποκτά πλέον διεθνή χαρακτήρα, ετσι εμφανίζεται στο περιβόητο club θρύλο της Νέας Υόρκης Crobar. Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα και έφτασε αυτήν την στιγμή να έχει ένα πολύ καλό όνομα παγκοσμίως.

Παρακολουθείστε εδώ στο Inboxmag.gr την ενδιαφέρουσα αποκλειστική συνέντευξη του στην Κατερίνα Βρανά.

Λίγα λόγια για τον Dj dello

Το πραγματικό του όνομα είναι Παντελής Βερύκιος. Γεννήθηκε στη Λευκάδα. Από τα πρώτα χρόνια είχε πάθος για τη μουσική και άκουγε καλλιτέχνες όπως: Depeche Mode, Bauhaus, Yello, Kraftwerk, Joy Division, Giorgio Moroder, Pet Shop Boys.

Αφού τελείωσε το σχολείο πήγε στο κολέγιο λέγεται S.A.E. (www.sae.edu) για τη μελέτη μηχανικού ήχου και dj φυσικά, με δασκάλους όπως dj Sparky (DMC πρωταθλητής Ελλάδα) και dj taco (εμφανίζεται στο club + Soda) , ο οποίος τον πρότεινε για να παίξει μουσική σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Αθήνας  το + SODA.

Από το 2000 μέχρι σήμερα βρίσκεται σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στην παραλία Κάθισμα της Λευκάδας το Copla CLUB, (www.copla.gr) και παίζει με μερικούς από τους καλύτερους ελληνικούς DJs όπως (CJ Jeff, Chevy, ο κ. Statik, Τόλης q, Nick Varon, Dj Leoni, Tonny Lasar, Κρέοντα, V Sag, Dimi Phaze, Αδριανός Παπαδέας, G-Pal και εμφανιστούν οι Leon Segka, Anna Maria X, Dj Κλεοπάτρα) και κάποιους διάσημους ξένους, όπως οι Nick Warren και Ricky Montanari, Gui Boratto, Guy Gerber.).

Ο Dj Dello ήταν ένας επιλαχών dj σε RAW διαγωνισμό ταλέντων από το διάσημο περιοδικό IDJ (www.i-dj.co.uk) τον Απρίλιο του 2008. Από τον Οκτώβριο 2010 παίζει  για το  DANCERADIO (www.danceradio.gr )

Ακούστε δείγμα της μουσικής του στο http://www.myspace.com/dj_dello

2012-08-23

 

 

 

>