lefkada-news

Στις 4 Ιουνίου ο Ριμπολόβλεφ τα «σπάει» στο Σκορπιό με αφορμή τα γενέθλια της κόρης του(video)

Προσωπικότητες του διεθνούς τζετ σετ για το big party της Εκατερίνας

Η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα έχει ήδη επιλέξει ένα από τα αγαπημένα της haute couture φορέματα σε παλ χρώμα. Ο Σκορπιός θα είναι φωταγωγημένος γιορταστικά. Ιδιωτικά αεροπλάνα θα προσγειωθούν στο Άκτιο ενώ super glamorous yachts θα αγκυροβολήσουν γύρω από το νησί. Ο πανέμορφος Σκορπιός που αγόρασε πριν πολλά χρόνια ο Αριστοτέλης Ωνάσης αναμένεται να ζήσει και πάλι μεγάλες στιγμές. Τα διεθνή φώτα της δημοσιότητας θα πέσουν στο private island του Ιονίου.

Προσωπικότητες του διεθνούς τζετ σετ θα φθάσουν στον Σκορπιό στις 4 Ιουνίου με αφορμή τα γενέθλια της πρωτότοκης κόρης του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ. Η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα θα σβήσει 25 κεράκια στην τούρτα των γενεθλίων της. Η ίδια η Εκατερίνα η οποία εμφανίζεται ως η επίσημη ιδιοκτήτρια του νησιού έφθασε ινκόγκνιτο πριν μερικά 24ωρα στην περιοχή. Το νεαρό κορίτσι έκανε την βόλτα της στο νησί, συνομίλησε με τα μέλη του προσωπικού τα οποία βρίσκονται εκεί σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, και έδωσε τις απαραίτητες οδηγίες για το birthday party. Επιθυμία της να είναι όλα άψογα. Το μενού θα περιλαμβάνει ελληνικές σπεσιαλιτέ αλλά και τα απαραίτητα φουά γκρα και χαβιάρι. Τα εδέσματα θα συνοδεύουν τοπικά κρασιά αλλά και γαλλικές σαμπάνιες. Δεν γνωρίζω αν ο ρώσος μεγιστάνας ξοδέψει ένα αστρονομικό ποσό ώστε η αγαπημένη τραγουδίστρια της Εκατερίνας, Beyonce, φτάσει στο Σκορπιό ως επίσημη προσκεκλημένη για να διασκεδάσει τους υπόλοιπους guests. Σίγουρα όμως εκεί θα βρίσκονται δυο διάσημοι DJ από την Ίμπιζα και το Μόντε Κάρλο ενώ άνθρωποι του μεγιστάνα ψάχνουν ακόμα τον έλληνα καλλιτέχνη ο οποίος θα τραγουδήσει εκείνη τη βραδιά.

Στιγμές λάμψης με εστεμμένους, jet setters και νεαρά παιδιά
Προσωπικότητες του διεθνούς τζετ σετ, εστεμμένοι, ποδοσφαιριστές-μέλη της ομάδας του Μονακό, η οποία ανήκει στον Ριμπολόβλεφ και πολλά νεαρά αγόρια και κορίτσια θα φθάσουν στο ιδιωτικό νησί. Ανάμεσά στους καλεσμένους ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό με την σύζυγό του Σαρλίν και την ανιψιά του Σαρλότ Κασιράγκι. Τους Ριμπολόβλεφ συνδέει άλλωστε στενή φιλία με τον Αλβέρτο. Ο ρώσος μεγιστάνας κατοικεί τα τελευταία χρόνια στο Πριγκιπάτο. Ο russian tycoon έχει αγοράσει ένα εκπληκτικό σπίτι στο οποίο έχουν βάλει την σφραγίδα τους οι παγκοσμίου φήμης interior designers Candy Brothers. Η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα και η Σαρλότ Κασιράγκι είναι επίσης στενές φίλες. Τις συνδέει το κοινό πάθος για την ιππασία. Τα δύο κορίτσια έχουν λάβει πολλές φορές μέρος σε αγώνες οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν στο Μόντε Κάρλο και άλλες περιοχές του πλανήτη.

Η Αθηνά και ο Ντόντα
Κάποιοι ίσως αρχίσουν να σκέφτονται ότι η Αθηνά Ωνάση θα βρίσκεται ανάμεσα στους προσκεκλημένους με αφορμή το big party της Εκατερίνας. Η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση ήταν αυτή άλλωστε η οποία έκανε την πρόταση στην πρωτότοκη κόρη του Ριμπολόβλεφ για την αγορά του νησιού. Νομίζω ότι η Αθηνά και ο σύζυγος της Ντόντα θα προτιμήσουν να μην επισκεφθούν τον Σκορπιό. Το ζευγάρι αποφεύγει τις θορυβώδεις κοινωνικές εμφανίσεις. Ο χρόνος τους είναι αφιερωμένος εξ ολοκλήρου στο αγαπημένο τους σπορ. Την ιππασία. Πρόσφατα μάλιστα αγόρασαν μια εντυπωσιακή έκταση για εκτροφή και εκπαίδευση καθαρόαιμων η οποία κόστισε περισσότερο από 12 εκατομμύρια δολάρια. Το ζευγάρι βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου στο Βέλγιο και την Βραζιλία.

Οι αφίξεις, το χρήμα, και οι αναμνήσεις από τον Άρη και την Τζάκι
Το καλοκαίρι στο Σκορπιό αναμένεται πολύ ενδιαφέρον είναι η αλήθεια. Η οικογένεια μετά την άσχημη περιπέτεια με την πρώην σύζυγο του Ριμπολόβλεφ Ελένα (συνελήφθη πριν λίγο καιρό στην Κύπρο με την κατηγορία «κλοπής» μεγάλης αξίας διαμαντιού το οποίο ανήκε στις κόρες της) σκοπεύει να περάσει ένα άκρως διασκεδαστικό καλοκαίρι. Με μεγάλα parties, προσκλήσεις σε διεθνείς προσωπικότητες, εκδρομές με σκάφη στα γύρω νησιά. Όλοι αυτοί αναμένεται να ξοδέψουν αρκετά χρήματα, χαρίζοντας ισχυρές οικονομικές ενέσεις στα γύρω νησιά.

Οι σκέψεις μας είναι φυσικό να γυρίζουν στο παρελθόν. Σε black & white φωτογραφίες και θρυλικά ενσταντανέ. Ο Αριστοτέλης Ωνάσης με λευκά μεταξωτά πουκάμισα και μπλε μαρινιέρες να βρίσκεται στο επίκεντρο παρέας που την αποτελούσαν ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, οι Ροκφέλερ, οι Πινιατέλι. Δίπλα του η πρώτη σύζυγός του Τίνα Λιβανού. Την θέση της αργότερα πήρε η Τζάκι. Και εκεί έγινε ο χαμός! Με τους paparazzi να φθάνουν από όλα τα μέρη του πλανήτη για να κλείσουν στο φακό τους ένα και μοναδικό στιγμιότυπο του πολυσυζητημένου ζεύγους. Ένα πλάνο άλλωστε του Άρη και της Τζάκι σε μία μικρή βάρκα ή μια ολόγυμνη φωτογραφία της πρώην Πρώτης Κυρίας των Η.Π.Α. πουλούσε τρελά.

Οι νέοι ιδιοκτήτες του Σκορπιού δείχνουν ενδιαφέρον όπως μαθαίνω για την αγορά δύο ακόμα μικρών πανέμορφων νησιών τα οποία βρίσκονται κοντά στον Σκορπιό.

Σίβυλλα alert!

tovima.gr

video από enikos.gr

>