lefkada-news

Η Μπιγιονσέ στον Σκορπιό

Το «Happy Birthday» που θα τραγουδήσουν στις 4 Ιουνίου στην Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα οι διάσημοι καλεσμένοι της, θα είναι το λαμπερό come back του Σκορπιού στη χλιδή και τη διασκέδαση.

Προσωπικότητες που κυνηγούν μανιωδώς οι παπαράτσι, εστεμμένοι, ποδοσφαιριστές της Μονακό όπως ο Ρανταμέλ Φαλκάο και πολλά νεαρά αγόρια και κορίτσια θα φτάσουν στο νησί. Πρόσκληση έχει λάβει και η Αθηνά Ωνάση αλλά θεωρείται απίθανο να την αποδεχθεί, σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής».

Μέρα με τη μέρα λένε όσοι γνωρίζουν σιγουρεύεται η παρουσία της ακριβοπληρωμένης Μπιγιονσέ που είναι η αδυναμία της Εκατερίνα.

Ανάμεσα στους καλεσμένους θα είναι ο πρίγκηπας Αλβέρτος του Μονακό, με τη σύζυγό του Σαρλίν και την ανηψιά του Σαρλότ Κασιράγκι. Φήμες λένε ότι μεταξύ των καλεσμένων θα είναι και ο Ελληνορώσος «βασιλιάς του τσιμέντου» Φιλάρετος Καλτσίδης, που γνωρίζεται καλά με το νέο ιδιοκτήτη του Σκορπιού.

Καλεσμένοι θα είναι επίσης τοπικοί άρχοντες του Μεγανησίου, καθώς και δύο dj`s εθνικής εμβέλειας από την Ίμπιζα και το Μόντε Κάρλο.

Η Εκατερίνα έχει ζητήσει από το πολυπληθές προσωπικό που θα επιβλέπει τη γιορτή της, το μενού να είναι συνδυασμός ελληνικών, γαλλικών και ρωσικών γεύσεων, το κρασί φυσικά λευκαδίτικο και οι σαμπάνιες κατευθείαν από τη γενέτειρά τους!

Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι πρωτόγνωρα, ο Σκορπιός θα είναι φωταγωγημένος από άκρη σε άκρη, ιδιωτικά αεροπλάνα θα προσγειωθούν στο Άκτιο, ενώ τα γιοτ των διασήμων θα αγκυροβολήσουν γύρω από το νησί.

2014-03-31

parapolitika.gr

>