lefkada-news

Η Μπιγιονσέ είπε «ναι» στον Ριμπολόβλεφ, έρχεται στον Σκορπιό!

Εκεί όπου κάποτε βρέθηκαν η Τζάκι και η Μαρίας Κάλλας θα βρεθεί και η εκρηκτική Μπιγιονσέ, η οποία είπε τελικά το πολυπόθητο «ναι» στον Ρώσο μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ και θα τραγουδήσει το «Happy Birthday» στα γενέθλια της κόρης του Εκατερίνας τον ερχόμενο Ιούνιο, στον θρυλικό Σκορπιό!
Οπως είχε αποκαλύψει σε δημοσίευμά της η «Espresso» στις 26 Μαρτίου, το όνομα της σούπερ σταρ βρισκόταν από τα πρώτα στη λίστα με τους υψηλούς προσκεκλημένους του χλιδάτου πάρτι, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου στους εντυπωσιακούς κήπους του ιστορικού νησιού του Αριστοτέλη Ωνάση. Η Μπιγιονσέ μπορεί να μην απάντησε απευθείας στην πρόταση που της έγινε, φαίνεται όμως να τη σκέφτηκε καλά και αφού πρώτα συμφώνησε τα πάντα με τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο, δέχτηκε και θα είναι έτσι ένα από τα διάσημα πρόσωπα που θα περάσουν λίγες ημέρες στον Σκορπιό.
Μάλιστα, οι παπαράτσι από τώρα προσπαθούν να ενημερωθούν για το πρόγραμμά της στην Ελλάδα, καθώς το μόνο που θέλουν είναι να καταφέρουν να την απαθανατίσουν πάνω στο νησί, στο οποίο έχουν περπατήσει μερικές από τις πιο ωραίες και διάσημες γυναίκες του κόσμου. Για τα γενέθλια της Εκατερίνα έχουν επίσης καλεστεί στον Σκορπιό ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό με τη σύζυγό του Σαρλίν και την ανιψιά του Σαρλότ Κασιράγκι. Τα δύο κορίτσια (Εκατερίνα και Σαρλότ) συνδέονται με πολύχρονη φιλία, ιδιαίτερα από την εποχή που λάμβαναν μέρος σε ιππικούς αγώνες με την Αθηνά Ωνάση (φήμες θέλουν να έχει καλεστεί κι εκείνη στο πάρτι). Την ίδια μέρα στο νησί θα βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής της Μονακό Ραταμέλ Φαλκάο, ενώ λέγεται πως μεταξύ των καλεσμένων θα είναι και ο Ελληνορώσος «βασιλιάς του τσιμέντου» Φιλάρετος Καλτσίδης.

2014-04-23

espressonews.gr

>