lefkada-news

«ΒΟΜΒΑ»: χωρίζουν Σακίρα - Πικέ πριν έρθει ο πελαργός;

- Έντονες φήμες για κρίση στη σχέση τους λόγω... μεταγραφής


«Φωτιά» έχουν πάρει τις τελευταίες ώρες οι φήμες για κρίση στη σχέση της Σακίρα και του Ζεράρ Πικέ, λίγους μήνες πριν έρθει για δεύτερη φορά ο πελαργός!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, η Κολομβιανή σταρ και ο ποδοσφαιριστής είναι ένα βήμα πριν από τον χωρισμό. Μάλιστα, αφορμή στάθηκε η… Σακίρα, που λέγεται ότι μπλόκαρε την μεταγραφή του Πικέ από την Μπαρτσελόνα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς δεν ήθελε να μετακομίσουν από την Ισπανία στην Μεγάλη Βρετανία.

«Η σύντροφός του δεν θέλει να αφήσουν την Βαρκελώνη για το Μάντσεστερ, γιατί μια τέτοια κίνηση θα έφερνε μεγάλη αναστάτωση στη ζωή τους, ειδικά τώρα που είναι έγκυος», αναφέρουν χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα, επισημαίνοντας πως ο 27χρονος ποδοσφαιριστής φορούσε επί τέσσερα χρόνια, πριν γνωρίσει την Σακίρα, την φανέλα της Γιουνάιτεντ, αλλά και ότι είναι δυσαρεστημένος από την απουσία του από τις βασικές επιλογές του νέου τεχνικού της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε.

Μέχρι στιγμής, ούτε η τραγουδίστρια, ούτε ο ποδοσφαιριστής, έχουν σχολιάσει όσα γράφονται για την σχέση τους.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, πάντως, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, η Κολομβιανή σταρ, που θα γεννήσει το δεύτερο αγοράκι τους στις αρχές του 2015, αποκάλυψε ότι ο Πικέ έχει ενεργό ρόλο ως πατέρας, αλλά και ότι θα μπορούσαν να αποκτήσουν ακόμα και… είκοσι παιδιά!

star.gr

2014-10-13

>