lefkada-news

Ευγενία Μανωλίδου:Μιλάει για τις φωτογραφίες του ΟΚ! στη Λευκάδα

Από τη Λευκάδα, όπου κάνει ακόμα τις διακοπές της μαζί με την οικογένειά της, η Ευγενία Μανωλίδου επικοινώνησε τηλεφωνικά με την εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ρώτησε την 36χρονη παρουσιάστρια για τις φωτογραφίες της που φιλοξενεί αυτή την εβδομάδα το περιοδικό «ΟΚ!»: «Η αλήθεια είναι ότι, αν ήμουν προετοιμασμένη, μπορεί να ήμουν σε καλύτερη κατάσταση και όχι με την άμμο κολλημένη παντού!» απάντησε η γνωστή παρουσιάστρια, όταν το πάνελ της εκπομπής έκανε κολακευτικά σχόλια για τη σιλουέτα της. Παρ’ όλα αυτά, δέχθηκε με χαρά τα κομπλιμέντα.

«Είμαστε ακόμα στη Λευκάδα» συνέχισε. «Περνάμε πολύ ωραία, ξεκουραζόμαστε. Είναι η μοναδική στιγμή που μπορώ να έχω και τα τρία παιδιά μαζί, για αρκετό χρονικό διάστημα, γιατί είναι διαφορετικού φύλου και ηλικίας μεταξύ τους και το χειμώνα τα σαββατοκύριακα είναι ο ένας από εδώ και ο άλλος από εκεί και δεν τα έχω ποτέ μαζεμένα και τα τρία. Όμως, το καλοκαίρι, αυτές οι λίγες διακοπές που πάμε είναι ό,τι πρέπει για να τους έχω και τους τρεις δίπλα μου, δεν μπορούν να μου ξεφύγουν με τίποτα!».

2011-07-22

yupi.gr

 

>