lefkada-news

“Elatte” στην πανέμορφη Λευκάδα!

Στην παραλία Κάθισμα, βρέθηκαν την Τρίτη 26 Ιουλίου, τηλεοπτικό συνεργείο και δημοσιογράφοι της καθημερινής καλοκαιρινής εκπομπής «Ελάτε», που προβάλλεται κάθε πρωί από το κανάλι του Αντέννα.

Ο λόγος?

Το team της εκπομπής, επέλεξε να παρευρεθεί  στο νησί της Λευκάδας, για να παρουσιάσει στους τηλεθεατές του Λευκαδίτικες παραδοσιακές γαστριμαργικές απολαύσεις.

Συγκεκριμένα  ο μάγειρας του Εστιατορίου Monato, μαγείρεψε  ένα από τα παραδοσιακά μας φαγητά, μπακαλιάρο με πατάτες. Τηλεθεατές από όλη την Ελλάδα, και όχι μόνο, εκτός από το υπέροχο πιάτο, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την εκπληκτική παραλία του Καθίσματος, με τα τουρκουάζ νερά. Αφού το γύρισμα έγινε στην παραλία, μπροστά ακριβώς από το εστιατόριο Monato.

Καλεσμένος στην εκπομπή ήταν και ο κος Τάσος Γαζής, Δημοτικός Σύμβουλος Λευκάδας και υπεύθυνος για θέματα Τουρισμού και Πολιτισμού. Ο κ. Γαζής κατά τη διάρκεια της ζωντανής συνομιλίας που είχε με τους κεντρικούς παρουσιαστές της εκπομπής, Νάντια Μπουλέ και Θανάση Πάτρα, φρόντισε να προβληθούν  τόσο τα τοπικά παραδοσιακά εδέσματα όσο και οι ομορφιές του νησιού μας.

Την εικόνα για την Λευκάδα συμπλήρωσαν με τις γλυκές παρουσίες τους η κυρία Τούλα και η κα Σταύρακα, με την πρώτη να παρουσιάζει τα παραδοσιακά προϊόντα  του τόπου μας (μαντολάτα, παστέλια, κρασιά κα), και την τελευταία το γνωστό Καρσάνικο κέντημα.

Ο κ. Τριαντάφυλλος Βλάχος, ιδιοκτήτης του εστιατορίου Monato, πρόσφερε με προθυμία τις υπηρεσίες του, φιλοξενώντας παράλληλα τους συνεργάτες της εκπομπής στο εστιατόριο του.

Μπορείτε να δείτε εδώ όλο το αφιέρωμα στην Λευκάδα απο την εκπομπή ( στο 171' λεπτό)

2011-07-28

>